Kezdőlap Események Wojtyla Adventi hangolódás

Wojtyla Adventi hangolódás

A csütörtöki nap folyamán a Wojtyla házban karácsonyi jótékonysági koncertet adott a Kecskeméti Törvényszék énekkara a Wojtyla Ház ebédlőjében. A meghitt eseményen dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék elnöke és dr. Havassy Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal igazgatója is részt vett, és kellemes ünnepeket kívánt minden jelenlévőnek.

A szegények ebédjét az Akker-Plus Kft. vezető tisztségviselői biztosították, név szerint: Endrődi Ferenc Pál és Turú Gábor Mihály ügyvezetők. A rendkívül gazdag ízvilággal jellemezhető, négyféle húsból készült pincegulyás Komlósi Mihály, a hajósi székhelyű Komlósi Pincészet tulajdonosának érdeme.

Utána Borisz atya ortodox lelkész ebédindító igei a legszívmelengetőbb ünnep alkalmával: szolgálatában Lukács evangéliumából olvasott fel részleteket, kérve hallgatóságát: „mondjunk igent az Úr meghívására, hogy tiszta szívvel fogadhassuk, amikor megérkezik”.

Az ételhez Magazinunk lapigazgatója, Zimacsek Márta, küldött „desszertet”, egy-egy csomag extrudált kukoricapehely karikát ajándékozott a Wojtyla ház tagjainak.