Kezdőlap Események 22. Kecskeméti Esküvő Kiállítás

22. Kecskeméti Esküvő Kiállítás

Február 9-én, vasárnap immár 22. alkalommal rendezi meg az Esküvő Kiállítást Party Ex-Press Kft. a Hotel Három Gúnár Rendezvényházban. Az idei kiállításon ismét számos kiállító segíti a házasulandókat, hogy a nagy nap olyan lehessen, amilyet elképzeltek. Az esküvői kiállításokat Kovács Erika, a Party Ex-Press Kft.  ügyvezetője szervezi, aki évek óta foglalkozik rendezvényszervezéssel.

A házasságkötés egy komoly döntés, egy elhatározás, hogy társa leszünk egy embernek, akit egy életen át fogunk szeretni. Ahhoz, hogy életünk egyik legszebb napja maradandó élmény legyen, időben el kell kezdenünk a megfelelő színvonalat, minőséget nyújtó szolgáltatók felkeresését. Egy esküvő megszervezése egy összetett folyamat, amely rengeteg munkát és türelmet igényel.

Kovács Erika az idei évben már 22. alkalommal rendezi meg a hagyományos Esküvő Kiállítást, amely hatalmas segítséget jelent a leendő pároknak, hiszen összefogja a kecskeméti és környékbeli cégeket, akik mindannyian azért lesznek jelen, hogy ezt a gyönyörű, de sokszor nehéz feladatot levegyék a házasság előtt állókról, megkönnyítsék a nagy nap szervezését.

Ezúttal is rengeteg kiállító lesz jelen vidékről csakúgy, mint Budapestről. Minden évben a legújabb trendekhez igazodva épülnek fel a standok. A helyszínen ruhaszalonok, dekorációval foglalkozó cégek, vendéglátóegységek, ceremóniamesterek, menyasszonyi ruhaszalonok, cukrászatok, meghívókészítő grafikusok, virágszalonok, sminkmesterek, cipő szaküzletek, fotósok, DJ-k, videósok lesznek jelen szolgáltatásaikkal. Mivel egyre népszerűbb a drón technológia az esküvőszervezés terén, lehetőség nyílik megismerkedni annak előnyeivel is.

Egyre nagyobb hagyománya van hazánkban a vőfélyeknek, a ceremónia mestereknek, valamint az esküvői torta terén is számos reform történik évről évre.  Legközelebb ősszel, a Sheraton Hotelben lesz lehetőségük a pároknak informálódni a V. Dream Day Esküvő Kiállításon, amely szintén meghatározó eseménynek ígérkezik.

Az eseményről ide kattintva friss információkat talál!