Kezdőlap Események Az orvosbál nyitotta a 2020-as báli szezont

Az orvosbál nyitotta a 2020-as báli szezont

Hetedik alkalommal rendezték meg a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálat a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben, amelyen a térség  társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vettek részt.

A bálat hagyományteremtő céllal 2014-ben rendezték meg. Idén az est fővédnöke Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere volt, védnökei pedig Dr. Svébis Mihály (Bács-Kiskun Megyei Kórház Főigazgatója), Szemereyné Pataki Klaudia (Kecskemét Város Polgármestere), Kovács Ernő (Kormánymegbízott Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal), Rideg László (Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Elnöke), dr. Salacz László (Országgyűlési Képviselő) voltak.

A jó hangulatról Harsányi Levente műsorvezető, illetve Gönczi Gábor és a Smile zenekar gondoskodott. A műsorban közreműködött a Kecskemét City Balett és a Kecskemét Táncegyüttes. Meglepetésvendégként Kocsis Tibor lépett fel, akit az M. Bodon Pál Zeneiskola növendékei kísértek Kuna Lajos vezényletével.

A jótékonysági bál teljes bevételét a Bács-Kiskun Megyei Kórház működésére fordítják. A rendezvény bevételére a későbbiekben pályázhatnak majd a kórházi osztályok.