Kezdőlap Sport Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzések 2020.01.12.

Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzések 2020.01.12.

Kisújszállási SE Házszépítők –Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 7/11Győztek: Tóth Kata 4, Miskolci Kristóf 4, Márkus Enikő 2, Gyetvai Ákos 1.

Megkezdődtek a bajnokság visszavágói. Az első mérkőzésen könnyű mérkőzésen nyertek a Kecskemétiek. A visszavágó a hazai csapat páros sikereivel kezdődött, mindkét mérkőzést megnyerték. Tóth Kata nyert, a másik asztalon Márkus Enikőnek nem sikerült begyűjteni a győzelmet. Ekkor már 3/1-re vezetett Kisújszállás.

A folytatásban már vissza állt a rend és a két csapat játékosai közti különbség. 5-5-nél utolérte ellenfelét a kecskeméti csapat, majd gyorsan 10/6-ra át is vette a vezetést, ami már a győzelmet is jelentett a Sparinak.

Fodor Miklós edző: a legnehezebb a mérkőzésben az oda és vissza utazás volt a köd miatt. Tóth Kata és Miskolci Kristóf jól játszva nem talált legyőzőre. Márkus Enikő lassan vette fel a ritmust.Gyetvai Ákos hátrányból tudott fordítani és megnyerni az utolsó mérkőzését. Folytatás Kecskeméten Vecsés csapata ellen 2020.01.18-án 11 órakor a Spariban.