Kezdőlap Kecskemét Budapest Január 11-én visszatér A mi kis falunk

Január 11-én visszatér A mi kis falunk

A mi kis falunk negyedik évadának folytatásával érkezik az RTL Klub sikersorozata. 

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának negyedik évada, január 11-én 20:00-kor folytatódik. Pajkaszeg lakóinak fordulatokban gazdag élete ismét tartogat majd meglepetéseket. Rögtön az első epizódban egy félreértésből összejött esküvő borzolja majd fel a kedélyeket. A polgármesteri címért ismét kemény harc folyik. A falu szépséges hölgyeinek mindennapjait Zsolt, az új lakó jelenléte kavarja fel. Kati két férfi között találja majd magát. Stokinak a traffipax-szal gyűlik meg a baja. Egy jósnő és egy sztár is érkezik Pajakszegre és egy kérdéses lottónyeremény híre sem hagyja hidegen a kis közösséget.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Debreczeny Csaba, Kerekes József.

Így folytatódik A mi kis falunk 4. évada:
https://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/a-mi-kis-falunk-4-evadanak-folytatasaban
<div style=”width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56%;”><iframe src=”https://embed.rtl.hu/embed/1420595” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” style=”width: 100%; height: 100%; position: absolute;”></iframe></div>

A mi kis falunk január 11-től szombatonként 20:00 órától az RTL Klub műsorán.

A műsor hivatalos oldalai:
https://www.instagram.com/amikisfalunk.official/
https://www.facebook.com/amikisfalunk/
https://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk

RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság