Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN TÖRTÉNT

A tegnapi nap főbb közlekedésrendészeti, bűnügyi és közbiztonsági eseményei röviden.

Megyénkben az elmúlt 24 órában az egyenruhások tíz személyt fogtak el és tizennégy előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti járőrök 0 óra 20 perckor a megyeszékhelyen intézkedés alá vontak egy 46 éves helybélit, akiről kiderült, hogy vele szemben a Bajai Járásbíróság a helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon 9 óra 50 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 28 éves helyi lakost. A férfi rövid idővel korábban egy boltból több terméket próbált eltulajdonítani, ám cselekménye közben tetten érték. Vele szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

Egy sükösdi lakos 10 óra 35 perckor úgy vett részt a közúti közlekedésben egy Opellel, hogy őt korábban a vezetéstől eltiltották. A rendőrök igazoltatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A kecskeméti egyenruhások két körözött személyt fogtak el. Egy 52 éves helyi lakos ellen a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, míg egy 42 éves nőt a Gyulai Járásbíróság keresett lopás miatt.

Egy másik eltiltott sofőrt a kiskunfélegyházi rendőrök igazoltattak. A 31 éves helybéli úgy közlekedett egy Suzukival, hogy őt a rendőrhatóság a vezetéstől jogerősen eltiltotta. A szabálysértési őrizetbe vett férfi ellen gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.