Kezdőlap Események Creation Rajzpályázat és Konferencia előzetes

Creation Rajzpályázat és Konferencia előzetes

Istentől kaptunk egy látást arra nézve, hogy vállaljunk aktív szerepet a magyar társadalom szemléletformálásában: „Készítsétek az Úr útját az ateista-liberális társadalomhoz! Szántsátok fel a megkeményedett szívek talaját, amelyek jelen állapotukban nem képesek befogadni az evangéliumot! Keressetek ehhez mai eszközöket, és vezessétek vissza a magyar népet a Bibliához!”

A látásnak engedelmeskedve indítottuk útjára a Creation Projektet a magyar nemzet megerősítése céljából, ezzel a mottóval: „Vissza a kályhához!”

Ez tehát egy felekezetközi szemléletformáló misszió, amely az ateista és a szkeptikus-hívő embereket igyekszik

  • őszinte gondolkodásra ösztönözni,
  • az érdeklődésüket felkelteni,
  • ismeretterjesztés útján válaszokat adni,
  • és Krisztus felé segíteni,

de az elkötelezett hívők számára is érdekes lehet, hiszen végre elérhető egy Bibliai világképet képviselő, színvonalas természeti magazin, ami egy új eszköz a hívők alapjainak megszilárdításához. A későbbiekben majd egészséges szemléletet formáló gyerekkönyvekkel és regényekkel is kiegészül a portfóliónk, és hitünk szerint online és mobilos elemekkel is.

FireMEDIA.hu gondozásában 2020 áprilisában magyarul is elinduló és évenként megjelenő Creation Magazin 40 éves múlttal rendelkezik, ezalatt érett szakmai és teológiai hozzáállást bizonyított. Megbízható forrás, tele hasznos információval és gyönyörű képekkel számtalan témakörben, külön gyerekrovattal. Végre egy forradalmian új megközelítésű magazin a témában! Érdekes olvasmány és nagyon hasznos segédeszköz is a Biblia igazságába vetett hit építésében, amire a 21. századi felnövekvő generációnak óriási szüksége van ebben a gyökérvesztett, bizonytalan értékrendű társadalomban.

Ezért szeretnénk, hogy minden szülő, óvónő, tanár, hitoktató, könyvtáros, lelkész, ifjúsági lelkész és előadó kezébe eljusson, megismerjék, és ha a maguk és a rájuk bízottak számára hasznosnak találják, előfizessenek rá.

Ehhez kapcsolódóan szeretnénk a figyelmedbe ajánlani két közeli eseményt is:

  • a 2020. március 16-i határidejű Creation rajzpályázatokat (gyerek és felnőtt): http://firemedia.hu/creation-rajzpalyazati-kiiras/
  • a 2020. április 25-i Creation Konferenciát Budapesten a Dürer Rendezvényházban. Főelőadó: Gavin Cox MA bányamérnök-egyiptológus-teológus. Részletek hamarosan: firemedia.hu

Hadd bátorítsalak, hogy

  • kérd ingyenes bemutató példányunkat e-mailben pontos névvel, postázási címmel, telefonszámmal (a rendelésnél természetesen lesznek csoportos kedvezmények!)
  • ezt a tájékoztató levelet a mellékletekkel együtt oszd meg kapcsolatrendszereden belül,
  • imacsoportjaidban imádkozzatok áttörésért a magyar nemzet életében!