Kezdőlap Események Éjszakai Forgatag !

Éjszakai Forgatag !

2020.Február 21-én került megrendezésre az Éjszakai Forgatagot a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában. A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

A kora esti órákban megkezdődött az asztaliteniszezők versengése, ahol végül Capitan Tom bizonyult a legjobbnak, őt követte Bujdosó Koppány, majd a 3. helyen Józsa Tibor végzett.

A darts versenyben egy mezőny indult ahol mindenki megmutathatta tudását. Szoros volt a verseny, de végül a képzeletbeli dobogó legfelső fokára Gáll Nikolett állhatott, a másodikra Mayer László, a harmadiknak pedig Szabó Anita.

A csocsó mérkőzések győztese a Szabó Anita – Gáll Nikolett páros lett, míg 2. helyen Mayer László és Capitan Tom végzett, 3. helyen pedig Polk Anita valamint Kelecsényi-Tóth Evelin zárt az éjszaka folyamán.

A következő Éjszakai Forgatag március 27-én lesz megtartva, a szokásos menetrend szerint 17-24 óráig. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán: https://www.facebook.com/kecskemetispartacus, illetve a honlapján: www.kspari.hu