Kezdőlap Események Ez az a nap!

Ez az a nap!

A 2020-as évben, február 13-án került megrendezésre az Ez az a nap! elnevezésű keresztény koncertsorozat kecskeméti Roadshowjára, a Messzi István Sportcsarnokban, ahol magyar és külföldi keresztény emberek gyűltek össze, hogy egy szívvel, és egy lélekkel dicsérjék Istent, együtt énekeljenek, és meghallják az evangéliumot.

A koncert légköre, hangulata emeltetett, magasztos volt. A rengeteg helyről érkező és különféle nyelven beszélő résztvevőkben közös volt az a tűz és szeretet, amely szívből jött és összekötötte őket. A fellépők dalai, előadása, és maguk a fellépők is sokszínűnek mutatkoztak. Az érkezők láthatták, és hallhatták többek között Noel Richards, angol énekest, valamint Martin Smith-t, emellett hazánk legnagyobb, és leghíresebb keresztény zenészeit, dalszerzőit, énekeseit; Mike Sámuelt, Prazsák Lászlót, Csiszér Lászlót, és Pintér Bélát, akik mindvégig örömmel, telve energiával, tűzzel énekeltek a közönséggel a sokatmondó dalszövegeket.

A koncert hatalmas sikerekkel zárult, minden résztvevő nagy örömmel és reménnyel, valamint célokkal a szívében távozott. A jövő évi koncert szervezése már most megkezdődött, és jelenleg is lehet jelentkezni. A részvétel ajánlott mindenkinek, aki szeretne egy hatalmas élményben részesülni, valamint vidám közösségben lenni, az ország határain belülről, vagy kívülről érkezett különféle korosztályú dicsőítő jelenlétében, valamint a tánc, ének, és dicsőítés öröme mellett, szeretné elmélyíteni vagy elkezdeni a kapcsolatát Istennel, és megismerni a vele együtt töltött csodákkal teli életet.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a most még épülő Puskás Stadionba, 2020. július 18-án, meglepetésekkel, ajándékokkal, és életre szóló üzenetekkel.