Kezdőlap Zenei élet Freddie Kecskeméten ad koncertet

Freddie Kecskeméten ad koncertet

Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd tíz állomásos turnéja keretében Kecskemétre érkezik! Az elsöprő erejű koncertsorozat a „Fúj minket a szél” címet kapta az Freddie legújabb dala után. Az énekes fellépései épp olyan energikusak és intenzívek lesznek, mint egy tornádó!

Az erős és érzelmes hangú előadót 2015-ben ismerte meg az ország a Rising Star című műsorban, hamarosan ezrek dúdolták első slágerét a „Mary Joe”-t. 2016-ban A Dal nyerteseként képviselhette hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, „Pioneer” című száma nemzetközi népszerűségre tett szert. Azóta folyamatosan érkeznek tőle újabb és újabb szerzemények, amelyek több tízmilliós össznézettséggel büszkélkedhetnek a Youtube-on, és a rádiók is rendszeresen játsszák egyre ismertebb zenéit.

Az énekes nem csak remek dalszerző, színpadi jelenléte is fantasztikus. Hatalmas energiát és rengeteg érzelmet közvetít a közönségnek minden koncerten, legyen szó kirobbanó rockosabb, vagy líraibb, lélekmelengető dalairól.

Idén tavasszal zenekarával járja az országot, március 20-án án a kecskeméti Mirage-ban lép fel. Ne hagyjátok ki, hiszen minden pop-rock rajongónak érdemes meghallgatnia Freddie hangját élőben, és megtapasztalni egy frenetikus klubkoncert hangulatot.

Jegyek a tixa.hu weboldalon kaphatók.

Esemény link: https://www.facebook.com/events/2707593632681298/