Kezdőlap Rendőrségi hírek KERESSÜK BALÁZS CSONGOR PÉTERT

KERESSÜK BALÁZS CSONGOR PÉTERT

A kiskőrösi rendőrök a lakosság segítségét kérik az eltűnt férfi megtalálása érdekében.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság 03040-157/5/2020. körözési számon eljárást folytat Balázs Csongor Péter 19 éves helyi lakos eltűnése ügyében.

A férfi 2020. január 11-én este otthonából ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt hozzávetőleg 180 centiméter magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, a szeme és a haj barna színű. Az arca kerek, bajuszos, bal fülében fülbevalót hord, bal csuklóján tetoválás van. Eltűnése napján fekete kabátot, kék farmernadrágot, sötét színű sapkát és sportcipőt viselt, valamint kék fülhallgató volt rajta.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.