Kezdőlap Események Sikeres volt a 22. Kecskeméti Esküvő Kiállítás a szakma nagyjaival

Sikeres volt a 22. Kecskeméti Esküvő Kiállítás a szakma nagyjaival

Február 9-én, vasárnap immár 22. alkalommal rendezte meg a Kecskeméti Esküvő Kiállítást a Party Ex-Press Kft. a Hotel Három Gúnár Rendezvényházban. Az idei kiállításon ismét számos kiállító segítette a házasulandókat, hogy a nagy nap olyan lehessen, amilyet elképzeltek. Az esküvői kiállításokat KOVÁCS ERIKA, a Party Ex-Press Kft. ügyvezetője szervezte, aki évek óta foglalkozik rendezvényszervezéssel.

– A házasságkötés egy komoly döntés, egy elhatározás, hogy társa leszünk egy embernek, akit egy életen át fogunk szeretni. Ahhoz, hogy életünk egyik legszebb napja maradandó élmény legyen, időben el kell kezdenünk, a megfelelő színvonalat megteremteni, minőséget nyújtó szolgáltatók felkeresését. Egy esküvő megszervezése egy összetett folyamat, amely rengeteg munkát és türelmet igényel – mondta lapunknak Kovács Erika. Kovács Erika az idei évben már 22. alkalommal rendezte meg a hagyományos Kecskeméti Esküvő Kiállítást, amely hatalmas segítséget jelentett a leendő pároknak, hiszen összefogta a kecskeméti- és környékbeli cégeket, akik mindannyian azért voltak jelen, hogy ezt a gyönyörű, de sokszor nehéz feladatot levegyék a házasság előtt állókról, megkönnyítsék a nagy nap szervezését. Ezúttal is rengeteg kiállító volt jelen, vidékről csakúgy, mint Budapestről. Mint minden évben, idén is a legújabb trendekhez igazodva épültek fel a standok. A helyszínen ruhaszalonok, dekorációval foglalkozó cégek, vendéglátóegységek, ceremóniamesterek, menyasszonyi ruhaszalonok, cukrászatok, meghívókészítő grafikusok, virágszalonok, sminkmesterek, cipő szaküzletek, fotósok, DJ-k, videósok voltak jelen szolgáltatásaikkal. Egyre nagyobb hagyománya van hazánkban a vőfélyeknek, a ceremónia mestereknek, valamint az esküvői torta terén is számos reform történik évről évre. Legközelebb ősszel, a Sheraton Hotelben lesz lehetőségük a pároknak informálódni a V. Dream Day Esküvő Kiállításon, amely szintén meghatározó eseménynek ígérkezik.

Az ifjú párok látogassák a www.eskuvoinfo.com weboldalt, hiszen számos minőségi szolgáltató várja a házasulandók kéréseit.