Kezdőlap Hírek FELHÍVÁS: az anyukák, apukák részére, fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt

FELHÍVÁS: az anyukák, apukák részére, fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt

Családapaként is megértem, hogy nehéz ezekben az időkben a gyerekekkel a négy fal között.

De az emberi élet védelme fontosabb a kényelmünknél.

Az új típusú koronavírus járvány (COVID-19) terjedésének megfékezése érdekében nagyon szépen megkérem az anyukákat és az apukákat, hogy tartsák be az egészségügyi szakemberek ajánlásait, miszerint csak a legszükségesebb esetekben mozduljunk ki otthonról (gyógyszertár, vásárlás, munka).

Emberileg teljesen érthető, hogy szükségünk van a friss levegőre, kocogásra, kerékpározásra, de ha egyszerre többen használják ugyanazt az útvonalat a fertőzés tovább terjedhet. Különösen ne csapatosan menjünk sétálni gyermekeinkkel, ne piknikezzünk a parkokban, sportpályákon!

Most azzal tudjuk kimutatni a szeretetünket és tiszteletünket mások iránt, ha távol maradunk egymástól. Ha kimegyünk levegőzni, akkor is tartsunk megfelelő távolságot!

Mindannyian felelősséggel tartozunk családtagjaink, gyermekeink, szüleink, embertársaink iránt. Némelyikünk talán csak köhint párat, míg másokat elér a tragédia.

Sokan dolgoznak azért, hogy a fertőzés ne terjedjen tovább, hogy a már fertőzöttek meggyógyuljanak, hogy minél kevesebb áldozat legyen. Ennek érdekében zártuk le a zárható játszótereket, sportpályákat, s a nem zárható helyeken szalaggal jeleztük, hogy ne vegyék használatba azokat, illetve erre irányuló figyelmeztető feliratokat helyezünk el.

Mindenkitől azt kérem, hogy a korlátozásokat vegye komolyan!

Vigyázzunk egymásra!

Maradjunk otthon!