Kezdőlap Régió Tájékoztató szülőknek

Tájékoztató szülőknek

A Kecskeméti Református Gimnázium tájékoztatója

Tisztelt Szülő!

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentetése alapján 2020. március 16. hétfőtől a tantermen kívüli digitális munkarend lesz érvényben az általános és a középfokú oktatásban. A részletek hamarosan és folyamatosan kormányrendeletben jelennek meg.

Tájékoztatom, hogy:

  • A Kecskeméti Református Gimnáziumban 2020. március 16. és 17-én nevelés nélküli munkanapot tartunk. Ezen a két napon a digitális oktatás is szünetel, az intézmény az új munkarendre való átállás feladatait végzi. 
  • Az iskolában hagyott felszerelésekért és személyes tárgyakért március 17-18-án lehet bejönni az iskolába 6 és 20 óra között.
  • Felhívjuk a Szülők figyelmet, hogy a nagykonviktusban (Piaristák tere) a köz- és diákétkeztetésünk továbbra is működik. Akár a helyben fogyasztás, akár az elvitel lehetséges. Megkereséssel leszünk, hogy felmérjük, kik azok, akik igényelnék a házhozszállítást. Amennyiben a kapacitásaink ezt megengedik, szeretnénk felajánlani ennek a lehetőségét is.
  • Kérjük, kövesse figyelemmel értesítéseinket (e-mail, honlap), hogy a szükség szerint meghozott változásokról idejében értesüljön.

Kecskemét, 2020. március 15.