Kezdőlap Kiemelt Bízza a napi bevásárlást a Hírös Kosárra!

Bízza a napi bevásárlást a Hírös Kosárra!

Szeretné, ha ki sem kellene otthonról mozdulnia, mégis biztonságos körülmények között megkapná a boltból a szükséges termékeket, vagy a gyógyszertárból a gyógyszereket? Akkor keresse Kecskeméten, a Hírös Kosár Bevásárlószolgálatot!

Kecskeméten, a Hunyadivárosban működő Desiderio Pizzéria tulajdonosa, Káplár Szabolcs a megváltozott élet- és gazdasági körülményekre reagálva, elindította a Hírös Kosár Bevásárlószolgálatot.

– Csapatommal évek óta, nap mint nap részt veszünk az emberek étkeztetésében. Ezen tapasztalatokat felhasználva próbálunk megoldást nyújtani a jelenleg kialakult szükséghelyzetre – hangsúlyozta Káplár Szabolcs. – Bevásárlószolgálatunk segítséget nyújt abban, hogy a megrendelőinknek ne kelljen elhagyniuk otthonukat a mindennapi bevásárlás miatt. Rendeléseiket telefonon vagy weboldalunkon keresztül kényelmesen leadhatják, és mi rövid időn belül házhoz visszük, Kecskeméten, a külső városrészekben és vonzáskörzetében, többek között Hetényegyházán, Helvécián, Kadafalván, Ballószögön és Katonatelepen – részletezte.

A Hírös Kosár Bevásárlószolgálattól elsősorban a legfontosabb, alapvető élelmiszerek, vegyiáruk, tisztálkodási szerek, italok, állateledelek rendelhetők meg, de ezeken túl a partnerüzleteikben fellelhető összes árucikket beszerzik szükség esetén. Több partnerrel is kapcsolatban állnak, hogy a lehető legjobb árat biztosítsák. Így nem jelent akadályt az sem, ha az ügyfél 3-4 boltból is szeretné beszereztetni a kívánt termékeket. A vásárlói rendeléseknek vannak korlátai, csak háztartási mennyiségek rendelhetők. A Bevásárlószolgálat kizárólag a napi bevásárlásokra fókuszál.

A bolti bevásárlás mellett a cég munkatársai vállalják a gyógyszerek beszerzését, vényköteles és vény nélküli termékek kiszállítását is, melyhez mindössze a megrendelő TAJ száma szükséges.

– Célunk, hogy megrendelőink maximális biztonságban érezzék magukat. A termékek átadása futárral történik, testi kontaktus elkerülésével. A termékekről számlát adunk – tette hozzá Káplár Szabolcs.

A Hírös Kosár tökéletes megoldás a Kecskeméttől távolabb élőknek is, ha szeretnék a Kecskeméten és könyékén élő szeretett idős szüleiket, hozzátartozóikat biztonságban tudni. A megrendeléseiket leadják, a cég munkatársai pedig házhoz szállítják.

A termékek kiszállítását kedvező áron, rövid határidővel vállalják. A napokban hozott törvényi változásokat betartva a 14 óráig leadott rendeléseket még aznap kiszállítják, a 14 és 22 óra között beérkezetteket pedig másnap kora délután.

A rendelések leadhatók a www.hiroskosar.hu honlapon, illetve a +36 20/521-2417-es telefonszámon.