Kezdőlap Rendőrségi hírek ELDUGTA ZSÁKMÁNYÁT, DE A RENDŐRÖK LEFÜLELTÉK

ELDUGTA ZSÁKMÁNYÁT, DE A RENDŐRÖK LEFÜLELTÉK

A Bácsalmási Rendőrőrs munkatársai alig három órán belül lefoglalták az ellopott tárgyakat.

Egy 24 éves nő 2020. április 5-én kora délután feljelentést tett a rendőrségen. Elmondta, hogy az egyik bácsalmási bolt bevásárlókocsijában felejtette vásárlás után a mobiltelefonját és két bankkártyát. A fiatalasszony néhány perc múlva észrevette a történteket, és visszament az elkallódott tárgyakért, de azok addigra eltűntek.

Az egyenruhások a kamerafelvételek alapján kiderítették, hogy a sértett értékeit egy nő vette magához a bevásárlókocsiból. A tettes nem vitte azonnal magával a telefont és a kártyákat. Bement a boltba, és az egyik áruval teli raklap mögé rejtett mindent azzal a szándékkal, hogy valamikor később visszamegy a zsákmányért.

A helyi rendőrőrs munkatársai a felvételek alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 46 éves helybéli nőt előállították, és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A jelenleg szabadlábon védekező asszony beismerte tettét. Az eltulajdonított tárgyakat a nyomozók hiánytalanul megtalálták, lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának.