Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2020. április 1-én 0 óra és 24 óra között hét külföldi férfit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Megyénkben ezen a napon a járőrök két személyt fogtak el, valamint egy előállításáról intézkedtek. Közülük egy fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 45 éves helyi férfit.

Az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Baja lakott területén kívül, a Keleti körúton közlekedett a Nagy István utca irányából 10 óra körül egy 40 éves helyi férfi egy Ford személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr a Bokodi út kereszteződésénél megállt, majd elindulásakor nekiütközött az előtte kanyarodni szándékozó, ám forgalmi okból megálló Citroen személyautónak. A baleset következtében gépkocsivezető – egy 46 éves érsekcsanádi nő – az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.