Kezdőlap Rendőrségi hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2020. április 2-án 0 óra és 24 óra között Hercegszántó külterületén két migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Megyénkben az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Ezen a napon az egyenruhások hat személyt fogtak el, valamint hét előállításáról intézkedtek. Közülük hatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A járőrök 15 óra 15 perckor Kiskunhalason, a Széchenyi utcában igazoltattak egy 49 éves helyi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi körözését rendelték el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, így azt a bíróság szabálysértési elzárásra változtatta át.

A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai 17 óra 15 perckor őrizetbe vették egy 49 éves solti lakost. A járásbíróság közérdekű munka büntetést szabott ki a férfival szemben, amit az elítélt nem töltött le.

A Készenléti Rendőrség járőrei 19 óra 33 perckor Jánoshalmán ellenőriztek egy 22 éves helybélit. Az intézkedés során kiderült, hogy a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette be, ezért büntetését a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárásra változtatta át.