Kezdőlap Interjú Szeretné meglepni édesanyját, vagy gyermeke édesanyját egy gyönyörű és maradandó virággal?

Szeretné meglepni édesanyját, vagy gyermeke édesanyját egy gyönyörű és maradandó virággal?

Gyönyörű virágok, friss zöldségek és zamatos gyümölcsök a Pomelonál

A gyönyörű virágok kiváló ajándékok lehetnek Anyák Napjára vagy csak úgy, erkélyünk, kertünk díszítésére

Szeretné meglepni édesanyját, vagy gyermeke édesanyját egy gyönyörű és maradandó virággal? Ezekben a napokban gyönyörű, illatos kerti és balkon virágokat kínál Kecskeméten, a Csíksomlyó utca elején található Pomelo Zöldség- és Gyümölcs Bolt, melyek mindegyike kiváló ajándék lehet szeretteinek.

Az OMV benzinkút mögött, a Budai úti Penny áruházzal átellenben helyezkedik a Pomelo Zöldség- és Gyümölcs Bolt. Ludányi Mihály tulajdonos és munkatársai a hét minden napján fogadják vásárlóikat, akik a virágok mellett friss és szezonális zöldségeket, gyümölcsöket, valamint a mindennapi főzéshez elengedhetetlen alapélelmiszereket is egy helyen megvehetik. Akinek nincs kedve hosszasan keresgélni a nagy hipermarketekben, vagy szeretné elkerülni a nagyobb tömeget más nagyobb boltokban, annak remek alternatíva lehet a Pomelo, hiszen a barátságos kialakítású üzletben bárki pár perc alatt megvásárolhatja a legszükségesebb alapélelmiszereket. Ráadásul ezekben a napokban arra is nagy figyelmet fordítanak, hogy egyszerre csak egy vásárló tartózkodjon az üzletben.

A bolt alapterülete nem nagy, mégis bőséges és vonzó a kínálat. Amint belépünk, azonnal elénk tárulnak a szép, friss, egészséges zöldségek és gyümölcsök, köztük több ínyencség is. Kedvünkre válogathatunk a minőségi termékek között.

Ludányi Mihály az áruválaszték összeállításakor mindig figyelembe veszi a vásárlói igényeket. Igyekszik minél több hazai, különösen helyi és környékbeli termelő finomságait beszerezni. A jelenlegi kínálat is jól mutatja törekvését, hiszen kiemelkedik belőle a zamatos eper, az üde spárga és a szép piros bugaci paradicsom, de ugyancsak idei termés a répa, a krumpli és még sok-sok más finomság. Import gyümölcsök is kaphatók, a déli gyümölcsök mellé hamarosan érkezik az ízletes görögdinnye is, melyet a nyáron felvált majd a hazai, magyar mézédes dinnye.

A Pomelot a vásárlók nemcsak a friss zöldség-gyümölcs kínálatáért kedvelik, hiszen az üzletben a mindennapi főzéshez szükséges alapanyagok egy helyen megvásárolhatók, köztük számos olyan termék is megtalálható, mely tökéletesen beleilleszthető az egészséges táplálkozásba, a különböző diétákba. Magvakból, aszalványokból, savanyúságokból, tojásból, száraztésztákból, olajokból, alapvető élelmiszerekből, valamint frissítő italokból, szódákból és édességekből lehet válogatni.

Az üzletben a mindennapi főzéshez szükséges alapanyagok egy helyen megvásárolhatók

A Pomelo gazdag kínálatát azonban ezekben a napokban az egynyári virágok teszik teljessé. Már messziről szembetűnő a sokféle virág gyönyörű színkavalkádja, akár autóval, akár gyalogosan közelítjük meg az üzletet. Ládák, kaspók sokasága között érdemes elidőzni, megismerni a szebbnél-szebb virágokat, például melyik mennyi gondozást, öntözést igényel, szereti-e a napfényt vagy az árnyékot. Vannak kisebb és nagyobb méretű virágok, de valamennyi helyi termelőktől származik. A gyönyörű virágok kiváló ajándékok lehetnek Anyák Napjára vagy csak úgy, erkélyünk, kertünk díszítésére. Érdemes már ma ellátogatni a Pomeloba, hogy a legszebb virágokkal ékesítsük saját és szeretteink otthonát!

A Pomelo Zöldség és Gyümölcs Bolt egész évben nyitva tart. Hétfőtől szombatig 7 és 19 óra között, míg vasárnap 7 és 17 óráig. Az üzletben adott a lehetőség a bankkártyás fizetésre is. A frissülő akciókról, a legújabb termékekről az üzlet FaceBook oldalán folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők, a Pomelo Zöldség és Gyümölcs Bolt név alatt.