Kezdőlap Egészség Szezonális, friss zöldséget és gyümölcsöt kínálnak

Szezonális, friss zöldséget és gyümölcsöt kínálnak

Ezekben a napok mindennél fontosabb az erős immunrendszer. Ebben nagy segítséget nyújthatnak a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása. Kecskeméten, a Ceglédi úti Zöldség-gyümölcs standon a hét minden napján friss termékek kaphatók.

Kovács Alex és Kovács Fanni tökéletes párt alkotnak, ez nemcsak magánéletükben, hanem az üzleti életben is megmutatkozik. Immár 8. éve kínálnak friss, szezonális zöldséget és gyümölcsöt a vásárlóknak Kecskeméten, a Ceglédi úton, a Gallfooddal (egykori Baromfi vállalattal) szemben, a hét minden napján, 7 és 20 óra között. Egész nap minden korosztályt örömmel várnak, életkori meghatározás nélkül. Versenyképes árakon dolgoznak, így érdemes, akár mindennap felkeresni friss zöldségért és gyümölcsért a standot.

Áprilistól szeptemberig zöldséget és gyümölcsöt vásárolhatnak az érdeklődők a standon, majd egy pici szünet után a téli időszakban fenyőfát árusítanak.

Jelenlegi kínálatuk nagyon vonzó. Kiemelhetjük a lajosmizsei friss epret, mely nemcsak látványában, de ízében is páratlan. Emellett egészséges egzotikus gyümölcsökből, citromból, banánból is válogathatnak a vevők. A magyar finomságokból álló kínálatot a különböző hagymafélék, burgonyák, paradicsomok, paprikák, káposzták teszik teljessé. Mindezek mellett ízletes marokkói görögdinnyék és sárgadinnyék is kaphatók, melyek nemcsak egészségesek, de feldobhatják a szürke hétköznapokat is.

Hamarosan érkeznek a különböző barackok is, melyek ízükben és állagukban is kimagaslóak.

Kovács Alex és Fanni mindig is fontosnak tartotta a vásárlói igények maximális kiszolgálását. A megváltozott helyzetre való tekintettel a szolgáltatásukat kibővítették házhozszállítással. A hét minden napján Kecskeméten 3000 forint felett ingyenes kiszállítást vállalnak, rövid határidővel, még aznap kiviszik az árut. A rendeléseket telefonon és Facebook oldalon egyaránt fogadják.

Elérhetőség:

Facebook: Kecskemét Ceglédi úti Szezonális zöldség gyümölcs

Tel.: 06-30/699-2125