Kezdőlap Hírek Betekintés a kecskeméti női röplabdacsapat életébe

Betekintés a kecskeméti női röplabdacsapat életébe

Kecskemét másodosztályú női röplabdacsapata, a RÖPKE SE jó úton haladt, hogy elérje a szezon végére kitűzött célt, és feljusson a felnőtt NBI-es bajnokságba. Mi sem bizonyította ezt jobban, mint az, hogy a 2020-as évben mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseit sorra megnyerték a lányok.

A képen személy, csoport, modellt állás, sport látható

Automatikusan generált leírás

A RÖPKE SE csapattagjai

Sajnos a bravúros győzelmi sorozatnak szomorú vége lett,a koronavírus-járvány okozta rendeleteknek megfelelően az egyesület először pihenőre kényszerült, majd április 9-étől az MRSZ által kiadott határozat szerint,helyezések kiosztása nélkül fejeződött be bajnokság. Habár a RÖPKE feljutott a felsőházba, a csapat úgy érzi, hogy tudtak volna még meglepetést okozni ellenfeleiknek és jövőre szeretnék onnan folytatni a győzelmi sorozatukat, ahol abbahagyták.

Mindazonáltal, hogy nincs bajnokság, nem hátráltak meg a csapattagok a mozgástól. A kijárási korlátozás idején mindenki számára biztosított az egyesület személyre szabott edzéstervet, amit videókkal és fényképekkel bizonyítva lelkiismeretesen el is végeztek a játékosok. Csala Bernát edző heti egy alkalommal előre egyeztetett időpontban, videokonferencián keresztül ismertette a technikai szakismeretet a csapattal. Mivel a kormány enyhített a korlátozásokon, május 11­­-től a röpkének ismét lehetősége nyílt, hogy heti két alkalommal együtt készüljenek fel a jövő évi megmérettetésekre a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

Hogy a szurkolók továbbra se maradjanak les semmiről sem, ezért a RÖPKE SE létrehozta hivatalos instagram (ropke_se) oldalát is, ahol minden héten egy-egy játékos mutatkozik be egy-egy edzés keretében, s a Facebook oldalukon továbbra is friss interjúk olvashatók a játékosokról.