Kezdőlap Zenei élet Dua Lipa: Future Nostalgia

Dua Lipa: Future Nostalgia

A rajongók millióinak nagy örömére egyszerre CD, vinyl és limitált szériás, sárga színű vinyl formátumban kerül az üzletek polcaira a brit szupersztár Dua Lipa várva várt ’Future Nostalgia’ című albuma.

Három évet kellett várni az előző megjelenés óta Dua Lipa ój albumára – de felvezetőként a tizenegy számos lemezen hallható dalok közül az eddig már megjelent „Physical”, „Don’t Start Now” és a címadó „Future Nostalgia” máris meghódították a slágerlistákat. A kiadványon található dalok a mögöttünk hagyott évtizedek vegyes hangzásvilágát is idézik, keverve a legmodernebb, legtrendibb hangzással, amit Dua Lipa különleges hangja tesz tökéletessé.

Mindez gyakorlatban azt jelenti, hogy a CD-változatban is kicsiben az LP korszak dupla papírborítóit idéző – valóban nosztalgikus kiállítású albumon naprakész modern popzenét hallunk, kiállásokkal, a napjainkban uralkodó trendekből ügyesem összerakva.

Nagy Britannia jelenlegi legnagyobb női sztárjának befutóra elkészített második nagylemezén slágerek és igazi táncparkett-hangulatú dalok váltogatják egymást – ahogyan ez napjaink egyik trendeket diktáló nemzetközi popsztárjától várható.

Komlós József JR