Kezdőlap fesztivál Elindult a szavazás az évad kedvenceire!

Elindult a szavazás az évad kedvenceire!

Online tartja meg az Együtt Művészetért Gálát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Idén egy rendhagyó ONLINE gála keretében adja át a Kecskeméti Nemzeti Színház a 2019/2020-as évad legjobbjainak az elismeréseket. A jelen helyzetben nem tudja a teátrum a szponzorok segítségével támogatni a díjazottakat, de ahogy Cseke Péter igazgató elmondta: A lényeg: a dicsőség! A kecskeméti Oscar-gálaként emlegetett évadzáró esemény nem maradhat el, ezúttal online formában történik meg az évad ünnepélyes lezárása.

Az élőben közvetített gála, ahol az évad emlékezetes pillanataiból láthatnak majd részleteket a nézők, június 2-án án, este 7-kor lesz elérhető lesz a színház Facebook oldalán, Youtube csatornáján és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon.

Szavazni a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 2019/2020-as évadának nagyszínházi, kamara- és stúdiószínházi bemutatóira, az azokban közreműködő művészekre, jelmez-és díszlettervezőkre lehet. Egy űrlapon egy személyt maximum két kategóriában lehet jelölni, valamint legalább öt kategóriában kell jelöltet megnevezni.

Szavazni 2020. május 28. éjfélig lehet, az alábbi linken:

https://kecskemetinemzeti.hu/hu/rolunk/hirek.html?cikk_id=16107


A megszokott kategóriák mellett, a színház saját díjait is átadják az est folyamán, így a Latabár-díj és a Csizmadia-díj idei nyertesei is kiderülnek az online térben.