Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kedden kinyit a MyThai terasza!

Kedden kinyit a MyThai terasza!

Ázsia autentikus, ízletes ételeit és italait kínálja Kecskeméten a MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár. A Vacsiközben található étterem – a fúziós konyha jegyében – a különböző ázsiai kultúrák konyhaművészetét ötvözi, így vendégeik Japán, Korea és Thaiföld izgalmas ízeiből válogathatnak. Május 5-től már nemcsak kiszállítás formában, hiszen a kerthelyiség megnyithat.

A házhozszállítás és a kerthelyiségben érhetők el a hét hat napján

A MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár üde színfolt Kecskemét, sőt a környék gasztronómiai térképén. Az éttermet – családi vállalkozásban – Váradi Krisztina kecskeméti sushi séf és férje, a koreai származású Lee Moonsu nyitotta meg 2019 szeptemberében.

Az étteremben Ázsia valódi ízeit, nagy múltú ételeit készíti el az étterem kiváló séfekből álló csapata. Valamennyien külföldön sajátították el a szakma, és az ázsiai konyha minden apró fortélyát, és kizárólag magas minőségű, kiváló alapanyagokkal dolgoznak, környezetbarát csomagolóanyagokat használnak.

A MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár üde színfolt Kecskeméten

A MyThai Kecskemét belvárosától mindössze néhány percnyi autóútra, a Vacsiközben, az egykor híres Unikum Presszó helyén található, melynek hangulatát ma már a Bodi Eszter tervezte enteriőr határozza meg.

A 360 négyzetméter alapterületű étteremben négy külön helyiség is található, így kiválóan alkalmas különböző családi és baráti rendezvények megtartására is. A járványhelyzet miatt az étterem hetek óta zárva tartott, csak kiszállítás formájában működött. Május 5-étől azonban a kerthelyiségét már kinyithatja, ahol egyelőre négy asztalnál tudja fogadni vendégeit. Hamarosan azonban bővül a kerthelyiség.

A 360 négyzetméter alapterületű étteremben négy külön helyiség is található

Az étlapot érdemes áttekinteni, hiszen nagyon sokféle autentikus, húsos, vegetáriánus és gluténmentes ázsiai ételből lehet választani. A japán finomságokból kiemelhetjük a sushikat, köztük a jellegzetes makikat és nigiriket. A koreai ételek között a legnépszerűbbek a csípős Bulgogi különlegességek, míg a thai finomságok között a Pad Thai az egyik legkeresettebb.

Az itallapon kiemelt helyet kapnak az ázsiai alkoholos italok

Mindezek mellett az ázsiai konyha remekeinek gazdag tárházát kínálja a MyThai étterem, például a szakácsok készítenek thai csípős savanyú levest, tempurában sült rákot, gyozákat, különleges tekercseket, sashimiket, koreai kimbapot, gochujang spagettit, többféle japán stílusú bentot, bibimpabot.

Az étlapról nem hiányozhatnak az ázsiai desszertek sem. A vendégek többféle mochiból és fagylalt különlegességekből választhatnak. Május 5-étől újdonság is kapható, a Bingsu, mely egy koreai, hópehellyé darált tejszínes, gyümölcsös fagylaltspecialitás.

Az itallapon kiemelt helyet kapnak az ázsiai alkoholos italok. Japán csapolt söröket – Asahit és Kirin Ichibant –, valamint thai Chang sört kínálnak, ezeken kívül japán és koreai, rizsből készült alkoholok, sakek és soju is rendelhetők.

A MyThai csapata bízik benne, hogy mielőbb kitárhatja kapuit a teljes étterem, addig azonban – a megfelelő egészségügyi előírásokat betartva – autentikus ázsiai konyhájuk ételremekei házhozszállítás és kerthelyiségben érhetők el a hét hat napján.

Az itallapon kiemelt helyet kapnak az ázsiai alkoholos italok

Elérhetőség:

MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár

Kecskemét, Futár utca 1.

Tel.:06-76/448-292

www.mythaikecskemet.hu

(Bankkártya és Szépkártya elfogadás)