Kezdőlap Zenei élet Liam Payne: lp1

Liam Payne: lp1

A One Direction fiúbandából világszerte megismert Liam Payne első szólóalbumán két nagysikerű filmdala – és ezekkel együtt összesen nyolc korábban bevezetett kislemez sikere mellett kilenc új dallal is jelentkezik.

A Capitol/Universal új és részben régi világsztárja: Liam Payne az elmúlt két esztendő alatt, amióta elhagyta a One Direction-t, 18 millió példányban adta el kislemezeit. A többszörösen platina brit énekes-dalszerző debütálásához számos ismert előadót vagy sztárt is meghívott: így például a táncparkettek bedöntésére is kiválóan alkalmas Familiar című dalt is így vette fel J. Balvin-nel:

A debütáló nagylemez már alapból szinte egy sikergyűjtemény lett – hiszen dalai közé bekerültek a korábban már a listákon szereplő, felvezetőnek tekinthető kislemezek is. Liam Payne más tekintetben is biztosra ment, mikor új dalaihoz barátait, ismerőseit – a mai popszcéna kiemelkedő előadóit hívta meg vendégeskedni egy kis közös stúdiómunkára:

Így a “Strip That DownQuavo, a “Get LowZedd, a”Bedroom Floor” és a “FamiliarJ Balvin, a “PolaroidJonas Blue és Lennon Stella, a “Stack It UpA Boogie wit da Hoodie, az “All I Want (For Christmas)” és a “Live Forever” pedig Cheat Codes felvétele közreműködésével készült el.

Komlós József JR