Kezdőlap ÉT-TRENDEK Magas színvonalú szolgáltatás a zöldség-gyümölcs kereskedelemben

Magas színvonalú szolgáltatás a zöldség-gyümölcs kereskedelemben

Zöldség- Gyümölcs Centrum Kft.

A 2004-ben alapított, sikeresen működő, mindig kiváló minőségű termékeket kínáló Zöldség- Gyümölcs Centrum Kft. fő tevékenysége a friss gyümölcs és zöldség nagykereskedelem. A vállalkozás folyamatosan növekvő ügyfélköre Kecskeméten, a Szent László körúton található nagybani piacon lévő mobil csarnokban veheti igénybe a cég szolgáltatásait.

Cégünk elsősorban nagykereskedésként funkcionál, viszonteladóként működik, boltosok, kereskedők, piaci árusok számára értékesítjük a beszerzett termékeket –nyilatkozta a cég ügyvezetője. A lakosságot pedig úgy tudjuk kiszolgálni, ha egész ládányi vagy zsáknyi árut vásárolnak nálunk, főként az eltevős időszakban – amikor kovászos uborka, lecsó, vagy befőtt kerül elrakásra – növekszik meg részükről áruink iránt a kereslet. Cégünk egyik speciális szolgáltatása, hogy a legalapvetőbb hétköznapi áru – krumpli, répa, hagyma – mellett egészen a legkülönlegesebb déli gyümölcsökig – lime, avokádó, batáta – mindenféle zöldség és gyümölcs megtalálható a kínálatunkban.

Kialakult partneri kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, megbízható, évtizedek óta ebben a szegmensben dolgozó vállalkozóktól szerezzük be az árut. A legfontosabb vezérelvnek tartjuk, hogy mindig a legszebb, legfrissebb árut szerezzük be, és azzal szolgáljuk ki partnereinket, s talán ennek köszönhető, hogy folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk.

Örömmel tölt el, hogy sikerült megvalósítanom a kitűzött elképzeléseimet, arra pedig különösen büszkén tekintek, hogy a lányom és a fiam is a családi vállalkozásban tevékenykedik. Kamionon szállítjuk naponta a friss árut: az import termékeket Budapesten szerezzük be, míg a hazai árut főként a szegedi partnereinktől hozzuk el. Rendkívül fontosak számunkra a munkatársaink, akik nagymértékben hozzájárultak a cég eddigi eredményeihez, így örülünk annak, hogy ebben a nehezebb időszakban sikerült megtartanunk a kollégákat. Az évek során több komoly kihívást jelentő feladatott kellett megoldanunk, de idáig mindig sikerrel vettük az akadályokat.

ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS CENTRUM KFT.

Nagybani piac

Kecskemét, Szent László krt.

Tel: 06-30/550-02-47

Nyitva tartás: hétfő-péntek 04.30-14, szombat, vasárnap: 04.30-10