Kezdőlap Kiemelt Piaci kiszállítás- Kecskeméti Piac

Piaci kiszállítás- Kecskeméti Piac

A Budai utcai piacról telefonon megrendelt élelmiszer ingyenes kiszállításban résztvevő Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház két kiváló színművészének: Szegvári Júliának és a Príma-díjas Pál Attilának köszönhetően, a korban hatvanöt év felett járó emberek a jelen helyzetben nagyobb biztonságban tudhatják magukat.
Pál Attila, a népszerű színművész is önként vállalta a mindennapos házhoz szállítást, mert maga is szívügyének érzi az otthonukban rekedt, magukra vigyázni próbáló idős emberek sorsát.
A színművész ezzel a gesztussal szeretné meghálálni azt a sok jót, szeretetet, melyet az emberek, a színház közönsége sugároz felé. Hiszen már évtizedek óta generációk töltik meg a nézőteret előadásain és izgatottan várják, hogy kedvenc színészük a színpadra lépjen. Sosem csalódnak benne.
Most a kialakult helyzetre való tekintettel, Pál Attila is azonnal csatlakozott az idősekre odafigyelők, gondoskodók táborához. Teljes odaadással képviseli ezt a méltán szép megmozdulást és viszi városszerte a piacon megrendelt élelmiszereket.
Ilyenkor a hatvanöt év feletti korosztályt képviselő emberek abba a szerencsés helyzetbe kerülnek, hogy nem csak személyesen találkozhatnak a művész úrral, de rögtönzött kis előadásaival egy kis vidámságot, egy kis megnyugvást, pillanatnyi békét költöztet az aggódó szívükbe.

Élelmiszer rendelésüket a 0630/470-5056-os telefonszámon várja a piac kolléganője.