Kezdőlap Zenei élet Selena Gomez: Rare

Selena Gomez: Rare

Teljes öt év után jelentkezett új – sorrendben harmadik – albumával Selena Gomez: az Interscope/Universal kiadásában megjelent Rare pedig bombaként ütött be a zenei piacon.

„A Rare egy lenyomat a gyógyulásom és fejlődésem útjáról; erre a munkámra vagyok eddig a legbüszkébb” – vallja a Disney Channel üdvöskéjéből giga-popsztárrá vált Selena Gomez.

A 2015-ben megjelent, Revival című lemeze óta eltelt idő valóban változásokkal teli volt: miután véget ért se veled, se nélküled kapcsolata Justin Bieberrel, volt egy rövidebb románca The Weeknddel is. A magánéleti mellett pedig egészségügyi problémákkal is küzdött: 2017-ben veseátültetésen esett át, betegsége pedig annyira megviselte, hogy 2018 végén néhány hétig egy mentálhigiénés központban kezelték.

A Rare különlegességét már az első kislemez bombasikere megmutatta: a Lose You To Love Me az énekesnő első dala, ami a Billboard Hot 100 listáján az első helyig kúszott (egyébként ez volt a 29. dala, ami felkerült erre a listára eddigi karrierje alatt).

Selena Gomez slágerekkel teli új albumán olyan nagyágyúkkal dolgozott együtt az új albumon, mint Julia Michaels, Justin Tranter (Britney Spears, Gwen Stefani, Linkin Park, Justin Bieber), a Grammy-díjas Mattman & Robin páros (Taylor Swift, Imagine Dragons, Tove Lo) és Billie Eilish bátyja, Finneas. A producerek mellett pedig Kid Cudi és 6LACK is közreműködik két számban (Crowded Room, A Sweeter Place).