Kezdőlap Gazdaság Új vezetéssel a megkezdett sikeres úton

Új vezetéssel a megkezdett sikeres úton

Mélykúti fedett tér

Kiváló termékek, nemzetközi sikerek

Az 1997-ben alapított, elsősorban faipari termékek – faházak, nyaralók, pavilonok, kerti házak – gyártására és szerelésére specializálódott Univerholz a magasan kvalifikált vezetőknek és szakembergárdának köszönhetően dinamikus fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. A kiváló minőségben előállított termékek jó híre hamar túllépte az ország határait, így mára a kontinens több országából is rendszeresen érkeznek megrendelések a vállalkozáshoz. Az elért sikerekben oroszlánrészt vállalt a céget megálmodó, majd évtizedeken keresztül folyamatosan fejlesztő, és magas színvonalon működtető Szabó József, akinek a közelmúltban bekövetkezett sajnálatos halála komoly kihívás elé állítja a cég új vezetését. Szabó Gabriella tulajdonos és Dora Tibor ügyvezető igazgató azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy méltó módon folytassa a cégalapító kiváló munkásságát és tovább öregbítse a cég hírnevét.

Kunfehértói Családi ház

Új vezetéssel, de a régi magas színvonalon

A köztiszteletnek örvendő apósom, Szabó József tragikus halála után nem egyszerű feladat továbbra is magas színvonalon működtetni a céget, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Univerholz ezentúl is a jó hírnevéhez méltóan működjön – nyilatkozta Dora Tibor. A jövőben továbbra is célunk, hogy a minőség fokozatos javítása mellett minél jobban megfeleljünk megrendelőink egyéni igényeinek és elképzeléseiket maximálisan életre hívjuk. Szerencsére rengeteg megbízással rendelkezünk, és folyamatosan gyártjuk a kiváló minőségű termékeinket.

Kiskunhalasi horgászház

Széleskörű tevékenység

Az Univerholz elsősorban előre gyártott faházlemezek és egyéb faszerkezetek – kerti házak, fa nyaralók, könnyűszerkezetes, és boronafalas lakóházak – gyártásával és helyszíni szerelésével foglalkozik. Az elmúlt 20 évben jelentős termékszerkezeti bővítésre került sor cégünknél a változó termékigények következtében. Elérhetővé vált nálunk a kerti bútorok és pavilonok, méhkaptárak, teraszok, hagyományos és szöglemezes előre gyártott tetőszerkezetek elkészítése illetve gyártási és kivitelezési tervet ugyancsak biztosítunk termékeink gyártásához és szereléséhez.

Kiváló referenciák

Minden megbízásunk komoly kihívást jelent, hiszen mindig törekednünk kell a minőségi, szép munka átadására, és az ügyfeleink egyedi igényeinek pontos megvalósítására. Cégünk országszerte kiváló referenciával rendelkezik, sőt Európa több országából érkezett már hozzánk megrendelés. Termékeink nagyobb részét külföldön, főleg Olaszországban értékesítjük, de természetesen sok nyaralóépületet adtunk el már belföldön is.A hazai munkáink közül kiemelném az egri önkormányzat számára előállított árusító pavilonokat, a szegedi II-es számú Klinika melletti nővérszálló megépítését, valamint Leveleken az erdei iskola létrehozását. Büszkeséggel tekintünk az olaszországi, széles skálát felvonultató – mobil házak, teraszok, bungalók, régi faházak felújítása – referenciáinkra.

Új, impozáns piactér kivitelezése

A Zöld város program keretében cégünk generál-kivitelezésében januárban adtuk át az új piacteret Mélykút központjában. A beruházás a régi piactér mellett valósult meg, az új piac egy 72 méter hosszú, 12 méter széles, faszerkezetes tetőt kapott, alatta mintegy 1500 négyzetméteren térkő borítással. Két parkoló is épült hozzá egy átkötő úttal, a piactér közepén pedig egy szociális blokk került kialakításra. Az átadott piactér – amely mellett egy játszótér és sportpark is épült – ezentúl egyfajta közösségi térként is szolgálhatja majd a város lakóit.

Megerősödött profil – családi házak építése

A korábbi években inkább a hétvégi házak felújítása, gyártása jelentette a fő profilunkat, az utóbbi időszakban viszont a családi házak készítése került előtérbe. A közelmúltban több munkánk kivitelezése is befejeződött, többek között Kunfehértón, Szekszárdon és Pakson adtuk át megrendelőink számára az elkészített házakat. Az idei évre vonatkozólag is több megbízással rendelkezünk, a napokban kezdtük Balmazújvárosban egy családi ház kivitelezését, nyáron pedig Kazincbarcikán készítünk ingatlan épületeket.

Nagy volumenű beruházás

Az elmúlt években egy nagymértékű fejlesztés valósulhatott meg a telephelyünkön 60 millió forint EU-s pályázati ráfordításból és saját források felhasználásával. A pályázat keretein belül az üzemek teljes körű felújítására került sor, valamint a megfelelő vagyonvédelem és a termékek minőségének megőrzése érdekében a hidegraktár tetőszerkezetének kialakítása valósult meg. A beruházás a géppark korszerűsítését is magában foglalta, ugyanis egy hatfejes nagygéppel, új targoncával, és több kisebb géppel gazdagodott a munkavégzéshez szükséges eszközök és gépek listája, biztosítva ezzel a hatékonyabb, gyorsabb munkafolyamatokat, illetve a termékek minőségének emeléséhez is hozzájárult a bővítés.

Univerholz Kft.

6449 Mélykút, Bajai út 3.

Tel.: +36/30-2292-114 

E-mail: [email protected]

http://www.univerholz.hu/