Kezdőlap Események Változik az edzésversenyek időrendje!

Változik az edzésversenyek időrendje!

Ahogy két hete beszámoltunk róla, Hüttner Csaba felnőtt szövetségi kapitány edzésversenyeket szervez, hogy már az idén megtalálja azokat az egységeket, amelyek a jövő tavaszi pótkvalifikációs viadalon megszerezhetik a hiányzó kvótákat. Az első ilyen erőpróba jövő héten kedden, május 26-án lesz Szolnokon. 

Az korábban meghirdetettekhez képest változott az első szolnoki felnőtt edzésverseny néhány rajtideje. A K-2-es futamok 10.00-kor, és 12.00-kor indulnak, a C-2-es egységek pedig 10.20-kor, és 12.20-kor vágnak neki az 1000 méteres távnak. 

További változás, hogy Kammerer Zoltán mégsem tavalyi párjával, Gál Péterrel áll rajthoz kajak párosban, ugyanis a fiatal szolnoki versenyző balesetet szenvedett, megsérült a válla, így előreláthatóan szeptemberig pihenőre kényszerül. A háromszoros olimpiai bajnok ezért Varga Ádámmal indul a jövő keddi viadalon.

A szolnoki Holt-Tiszán megrendezésre kerülő edzésverseny sajtónyilvános, az eseményen azonban csak előzetes regisztrációt követően vehettek részt! Jelentkezéseteket május 25-én (hétfőn), 20 óráig várjuk a [email protected] e-mail címen.

Mindkét versenyszám második futama után a sportolókkal interjú készíthető, az újságírókat azonban arra kérjük, hogy az eseményen viseljenek maszkot, tartsák meg az egészségügyi védőtávolságot, és kizárólag a céltorony felől közelítsék meg a szolnoki versenypályát!