Kezdőlap Egészség ANTIOXIDÁNS FORRÁS pre- és probiotikummal a tökéletes felszívódásért!

ANTIOXIDÁNS FORRÁS pre- és probiotikummal a tökéletes felszívódásért!

NICS élőflórás terméke a GREEN & RED növényi kivonatokat és saját vérvonalú probiotikumokat tartalmaz.
Növényi por vagy kivonat? Mi a különbség? Növényi por: (őrlemény) a növényt szárítják és finom porrá őrlik. Természetes hatóanyagokat tartalmaz, de sajnos csak igen kis mennyiségben van jelen a kapszulában.
Növényi kivonat: (extraktum) ezzel szemben, a növényből kivonják a hatóanyagokat, amelyek akár 50-szer 200-szor is többet tartalmazhat a sima pornál. Mai világunk sajnos nem arról szól, hogy egészségesen étkezünk. Ráadásul növényeink egyre kevesebb hatóanyagot tartalmaznak. Vagyis még az egészséges táplálkozásnál is lehetetlen a megfelelő hatóanyagot, tápanyagot bevinni. A gyerekeinkbe pedig sokszor képtelenség beleerőltetni a gyümölcsöt vagy még nehezebb a zöldségeket. Ugye ismerős?
A GREEN & RED egyszerre oldja meg a hatóanyag pótlást és a bélflóra pótlását 16 komponensel.
Összetevők hatásai, tulajdonságai az emberi szervezetre:
Torma gyökér kivonat A tormát hívják gyógyító és vírusölönek. Tulajdonságai alapján gyögynövény! Régen sebeket gyógyítottak vele és hólyaggyulladást. Borogatásként izületi problémákra. Vizelethajtó, anyagcsere serkentő, gyomorerősítő, hurutoldó, általános erősítő, reuma ellenes hatásáról is ismert. Illóolaja antibakteriális.
Szőlőmag kivonat 80% polifenol A szőlőmagban koncentrálódik a legnagyobb arányban a növény valamennyi jótékony összetevője. Antioxidáns hatású, így a rák kialakulásának megelőzésére alkalmas E-vitamint és oligomeric proanthocyanidin-t (OPC), valamint a sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlen linolénsavat tartalmaz. A szőlőmag ezen kívül hatékonyan alkalmazható az Alzheimer-kór esetén, valamint csökkenti a vérnyomást és az LDL koleszterin szintjét. Az oligomeric proanthocyanidins (OPC) bioflavonoid vegyületet. Az OPC az egyik legerősebb antioxidáns, hatékonyan veszi fel a harcot a szabadgyökökkel és a rákot okozó sejtekkel szemben, hozzájárul az étkezéssel a szervezetbe jutott zsírok gyors és teljes feldolgozásához. Különösen gazdag antioxidánsokban, tartalmaz vitaminokat, flavonoidokat, linolénsavakat, illetve polifenolokat. A szőlőmagban található vegyületek, a proanthocyanidinok a C- és E-vitaminokhoz hasonló erős antioxidánsok.A polifenol molekulák a növényt, baktérium és más kedvezőtlen hatások, például az oxidatív károsodás ellen védik.
Brokkoli kivonat szulforatánnal A brokkoli a káposztafélék közé tartozó zöldség, amely rendkívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. A brokkoli igazi multivitamin és multi-ásványianyag bomba. A brokkolicsírában található szulforafán a növény legértékesebb hatóanyaga. Erős antioxidáns, rendelkezik vírusok elleni és antibakteriális hatóanyagokkal egyaránt, amelyek az immunrendszer normál működését segítik.
Gránátalma kivonat ellágsavval A Gránátalma az egyik legértékesebb antioxidáns hatású gyümölcs. Sokmagú termése a megújulás és a termékenység szimbóluma. Az ellagsav leggazdagabb forrása, több ezer éve a szellemi és testi erőnlét szimbóluma. Hatóanyagai segíthetnek kivédeni a stresszel és a szervezet öregedésével járó káros hatásokat. Legújabb kutatási eredmények alapján védő hatással lehet a prosztata, az emlő és a tüdő sejtjeire.Támogathatja az egészséges szívműködést, hozzájárulhat a koleszterinszint normál értéken tartásához, a vérnyomás normalizálásához, elősegítheti az érfalak épségét és rugalmasságának megőrzését. Az ellágsav, felkeltette a rákkutatók figyelmét, jó hatást várnak tőle a rák elleni küzdelemben. Antioxidáns hatású, ennek révén meggátolja a szabad gyökök romboló hatását. Az állatkísérletek eredményei szerint az ellágsav kölcsönhatásba lép mind a szintetikusan előállított, mind a természetesen előforduló rákkeltő anyagokkal is, azok hatását közömbösíti, és ezáltal megakadályozza, hogy az egészséges sejtek rákosan elfajuljanak. Vagyis megfékezi a szervezetben azokat az enzimeket, melyek a rákos sejtek elszaporodásában aktívan részt vesznek. Az ellágsavnak az a képessége, hogy a rákkeltő anyagokkal kölcsönhatásba tud lépni, nagyon sokat ígér.
Paradicsom kivonat likopinal A likopin a paradicsom és a piros paprika élénk színéért felelős. Ahogy a karotin narancssárgára színezi a sárgarépát, a sárgadinnyét vagy a sütőtököt, úgy a likopin vörösre festi a zöldségek, gyümölcsök húsát. A zöldségek és gyümölcsök színéért felelős karotinoidok családja igen nagy, a likopin antioxidáns hatású festékanyagát a modern ember szinte kizárólag csak a paradicsomból nyeri.
Cékla gyökér kivonat Csökkenti a gyulladásokat, méregtelenít, normalizálja a vérnyomást. Kiváló antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. Különösen a májra – a test legfontosabb méregtelenítő szervére – van jó hatással. A májban a méreganyagok lebontása során szabadgyökök képződnek, melyeket a cékla antioxidáns hatóanyagai semlegesítenek.
Polygonum cuspidatium gyökér kivonat 50% transz-rezveratrol A másnéven ártéri japánkeserűfű (mexikói bambusz) gyökér kivonat antioxidáns tulajdonságának köszönhetően hozzájárulhat a szabadgyökökkel szembeni védelemhez, segíthet a változókori tünetek elviselésében. A rezveratrol segíthet a szív- és érrendszer egészséges működésében. Farmakológiai kutatások és klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a kivonat és annak fő vegyületei rendelkeznek igen erős antivírusos, antimikrobiális, gyulladásgátló, neuroprotektív, és kardioprotektív tulajdonságokkal.
Fehér eperfa kivonat Nátrium-réz-klorofillin. Olyan összetevőket tartalmaz, melyek gátolhatják, lassíthatják a cukrok/szénhidrátok (például szacharóz és keményítő) bontásáért felelős enzimek működését, és korlátozhatják azok glükózzá alakítását. Napjainkban a fehér eperfa levél kivonat tehát felkeltette a cukorbetegek mellett a fogyókúrázók figyelmét is. Vércukorszint csökkentő hatása mellett csökkenthető az LDL koleszterinszint is. A daganatos megbetegedések megelőzésében, a cukorbetegség és a magas vérnyomás enyhítésében is használják.
Répa kivonat 20% béta-karotin. Lúgosít, méregtelenít, kiváló béltisztító, óvja a szemet, magas bétakarotin-tartalma miatt pedig a rendkívül értékes gyógynövénynek számít. Hatékony immunerősítő, emellett a daganatos betegségek megelőzésében is segítségünkre lehet.
Gyömbér kivonat 5% gingerol. Az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövény. Immunrendszer erősítő, gyulladásokat és a fájdalmat is csökkenti, gyomornyugtató és emésztésjavító hatás, hányingerellenes, görcsoldó, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír.
Ha egy kutyára azt mondják, hogy pedigrés, az törzskönyves, fajtatiszta kutya. A törzskönyv tartalmazza a vérvonalat, az ősöket. Minél hosszabb a vérvonal és az ősök között minél több a díjnyertes, vagy valamiben kimagasló teljesítményű ős, az állat annál biztosabban örökli ezen tulajdonságokat De így van ez a lovaknál, szarvasmarháknál stb. Egy jó vérvonal mindennél fontosabb. Ezzel ellentétben, egy szaporító ezekre nem figyel, az egyedek gyengébbek, sérülékenyebbek lesznek! Miért is írom ezt?
Mert ebben a termékünkben SAJÁT VÉRVONALLAL RENDELKEZŐ BAKTÉRIUMOK vannak. N.I.C.S. nevét viselhetik!
Pár hónapja írtam arról, hogy a svéd génbank már a beleinkben lévő baktériumok DNS-ét génjét is elraktározza, de az őslakosoktól vett mintából, nem az európai emberektől,,,,,mert nekik többféle és jobb állapotban lévők vannak!
Sokan kérdezik nap mint nap, hogy mitől más, vagy jobb a mi termékünkben lévő probiotikum, a boltokban kaphatótól. Nos ezek a mikrószkópikus élőlények, sérülékenyek, ha nem megfelelő a gyártástechnólógia s a vérvonal is számít!
Cégünk félautomata gépsorral gyárt, ami kíméletes eljárás a baktériumoknak. GMP minősítésű a gyár, így a minőség nálunk alap!
De ezután a vérvonal is garantálja, hogy életképes, erős, a probiotikumok.
Kérem szépen, ez MINŐSÉG, GARANCIA, HITELESSÉG!
Az új termékünk, fantasztikus összetétele mellett, 4 olyan baktérium törzset is tartalmaz, amely már saját vérvonalúként van bejegyezve.
Inulin Prebiotikum, emészthetetlen rost, a probiotikumok tápláléka. A bennünk élő idegeneknek (baktériumoknak, gombáknak) is kell táplálkozniuk. De ők azt eszik, amit mi nem tudunk megemészteni, így a testünket (gazdatest) tevékenységükkel életben tartják.
Probiotikumok A probiotikumokkal könnyebb az élet! „A halál a belekben lakozik” Ezt Paracelsus, a híres középkori orvos mondta. A még ismertebb ókori orvos, Hippokratész szerint „minden betegség a bélből ered”. Egy XVIII. századi francia pszichiáter, Philippe Pinel pedig úgy vélte, hogy „az elmebaj kiindulási pontját általában a gyomor és a belek környékén kell keresni”. Olyan az egészséged, amilyet a beleidben élő mikrobák, ennek hatására a bélfalad, az emésztésed, s végül az immunrendszered lehetővé tesz!
Ezek a tudósok, még mit sem tudtak a mikroszkópikus élőlényekről, mégis erre a következtetésre jutottak. A mai tudósoknak már lehetőségük van vizsgálni őket, akik beköltöztek minden élőlénybe, s irányításuk alatt tartják a gazda szervezetet, így vagy úgy. A jó bacik segítenek, ha őket is jól tartják. A rossz bacik rombolnak, de csak akkor tudnak ha a jó bacik rossz állapotban vannak. Egy ez örökös harc ott benn. A jó bacik a kiszorítás elve alapján, megakadályozzák a patogének megmaradását a szervezetünkben. A létünk, egészségünk függ tőlük.
NICS élőflórás termék információ és tanácsadás
30 316 2443 Oláhné Margó
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala