Kezdőlap Gasztro Az „Év kiváló terméke” is megtalálható a Tormási Tanya kínálatában

Az „Év kiváló terméke” is megtalálható a Tormási Tanya kínálatában

Igazi gasztronómiai élményben lehet része annak, aki vásárol a 2015 óta működő Tormási Tanyán előállított, országos hírnévnek örvendő finom hústermékekből. Az ételek kivételes ízvilágukat a hagyományos, tartósítószer-mentes gyártáson túl, az egyedi ízesítésnek köszönhetik. A korábban az „Év kiváló terméke” díjjal is elismert vállalkozás folyamatosan növekvő ügyfélköre Kecskeméten a Piaccsarnokban, a Szent László körúton található nagybani piacon illetve a széchenyivárosi Penny parkolójával szemben lévő mozgó boltban szerezheti be a Tormási Tanyán gyártott kiváló minőségű kolbászt, sonkát vagy szalonnát.

Portékáink a kisparaszti gazdaságokban használt hagyományos eljárásokkal készülnek, mindenféle tartósítószer-mentesen (kivéve a sót). Az előállított termékeink mesterséges színezéket, ízfokozót sem tartalmaznak, így akik igazi házi jellegű hústermékeket keresnek, nálunk biztosan megtalálják. A vállalkozásunk egyik speciális szolgáltatása, hogy szinte mindenféle sertésből készült hústermék megtalálható a kínálatunkban.

Büszkén tekintünk a 2017-ben átvett „Év kiváló terméke”díjra, melyet az egyik közkedvelt termékünkkel, a sonkával érdemeltünk ki. További népszerű termékünk még a csemege és csípős változatban is kapható sertésből és marhából készített szalámi és kolbász, ezeken kívül pedig parasztsonka, angol szalonna, kolozsvári szalonna, zsír, tepertő, és a sütnivaló kolbász teszi teljessé a kínálatot.

Különböző élelmiszeripari kiállításokon – HUNGEXPO, FEHOVA, OMÉK – is reprezentáljuk magunkat, de szívesen veszünk részt a Fonyódi Kolbászfesztiválon is. Örömmel említhetem meg, hogy idén vásároltunk egy „mozgó boltot”, amely nagyban megkönnyíti a munkánkat. A legfontosabb vezérelvnek tartjuk, hogy mindig kiváló minőségű húskészítményekkel álljunk a vásárlóink rendelkezésére. Kialakult törzsvásárlói körrel rendelkezünk, de örömünkre szolgál, hogy mindig újabb vásárlók is megtisztelnek a bizalmukkal.

Tormási Tanya

Telefon:+36704452434

E-mail: [email protected]

NYITVA TARTÁS:

Piaccsarnok: Péntek, Szombat: 6-12

Pennyvel szemben: Csütörtök, Péntek: 13-19

Nagybani piac: Vasárnap 6-12