Kezdőlap Hírek Belvárosi Fitness Club – A sport, maga az ÉLET

Belvárosi Fitness Club – A sport, maga az ÉLET

„Az élet és boldogság egyetlen reménye a sport! A SPORT ugyanis nem más, mint egészség, boldogság, harmónia, összefogás…”

A Kecskeméti Belvárosi Fitness Club immár 22 éve biztosít magas szintű sportolási lehetőséget az edzeni vágyó kecskeméti lakosok számára. A több mint két évtizedes sikeres működés során a különféle fitness, cardiós, erőemelő és crossfittel kapcsolatos sporttevékenységek lehetőségét, valamint a kiegészítő szolgáltatásként működő szoláriumot és infra szaunát számos mozogni vágyó vendég vette igénybe. Aki a kezdetektől vezeti az edzőtermet – számolt be clubbal kapcsolatos aktuális hírekről.

Nem kis kihívást jelent a belváros szívében működtetni egy fitness clubot, ugyanis sok kritériumnak kell megfelelnünk. A frekventált helyszínnek köszönhetően bárki számára elérhetők vagyunk, legyen szó gyalog, kerékpárral vagy autóval érkező vendégeinkről, igaz, a parkolás szempontjából olykor akadnak nehézségek. Jelenleg 170 m2 az edzőterem alapterülete, de a kapacitást illetően még a duplája is kevés lenne. Gépparkunkban rengeteg különféle izmot erősítő gép megtalálható, de folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink színes választékát. Edzőtermünk kiegészítő szolgáltatásai közé tartozik a közkedvelt álló szolárium, amely talán higiénikusabb, mint a fekvő, hiszen itt sokkal egészségesebb, bőrbarátabb, mélybarna csöveket alkalmazunk. Az egészséghez hozzá tartozik egyfajta egészséges szín is, mely amellett, hogy magabiztosságot nyújt, egészségesebb ember látszatát is kelti, mint a hófehér bőrszín.

Az elmúlt 22 évre visszatekintve kijelenthetjük, hogy rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtunk, ám a koronavírus által kialakult járványhelyzet clubunk számára is okozott némi nehézséget. Bízom benne, hogy az emberek hamarosan újra bátran mernek közösségbe járni. A clubban maximálisan teljesítettünk minden higiéniai alapfeltételt, akár csak ahogyan a vírus okozta válsághelyzet előtt tettük.

Büszkén említhetem meg, hogy az elmúlt két évtized során rengeteg baráti, illetve szerelmi kapcsolat alakult ki a terem falain belül, hiszen a mozgás az élet egyéb területeire – jellemformálódás, megjelenés, kapcsolatok építése, lelki, szellemi felüdülés, egészséges életmód – is hatást gyakorol.

Jó érzéssel tölt el, amikor a sportban illetve az élet egyéb területein sikereket elérő, korábban az edzőtermünkbe járó emberekkel találkozva üdvözöljük egymást. Egyfajta elégedettséget ad, hogy kicsit hozzásegítettük az illetőt ezekhez a sikerekhez.

A Kecskeméti Belvárosi Fitness Club egyik erőssége a családias, elfogadó légkör, valamint segítőkészség, és figyelmesség szintén jellemzi kollégáinkat. Igyekszünk minden vendégünk számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani, itt senkinek nem kell feszélyezve éreznie magát.

Igény szerint szívesen adunk vendégeink számára a mozgással illetve étkezéssel kapcsolatos tanácsokat. A fitnessterem egyik közkedvelt szolgáltatásaként többféle fogyást, erősödést, alakformálását elősegítő étrend-kiegészítőt, üdítőt és turmixot is kínálunk vendégeink számára. Fontos megemlítenem, hogy ezek a termékek nem helyettesítik az étkezést, hanem csupán kiegészítik azt.

Bízunk benne, hogy vendégkörünk – akik között a 14-90 éves korig minden korosztály reprezentálja magát – számára a veszélyhelyzet után is rendkívül fontos marad a mozgás, ami mindennek az alapja: a sport ugyanis, maga az ÉLET.

Belvárosi Fitness Club

Kecskemét, Horváth Döme krt. 6.

Telefonszám: 0620/536-3602

Nyitva tartás:

H-P: 7:00-21:00

Sz-V: 12:00-18:00

FB: Belvárosi Fitness Club