Kezdőlap Egészség Egészség-tippek az Egészségkuckóból

Egészség-tippek az Egészségkuckóból

Hoztam Nektek pár gondolatot.

A leghelyesebb az lenne, ha a mozgás mellett, a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket megfelelő, egészséges táplálkozással juttatnánk be szervezetünkbe. Azoknak azonban, akiknek nem kiegyensúlyozott és változatos az étrendjük, szükségük lehet étrend- kiegészítők fogyasztására.
Az persze nem véletlen, hogy valamennyi termékünk pre- és probiotikumokat kombinált megoldásokkal érkezik a piacra, hiszen a legfrissebb kutatások azt igazolják: Az immunrendszer több mint 70%-a a beleinkben élő jótékony baktériumoknak köszönhető:

✅a kedélyállapot

✅a testsúly

✅a vérnyomás

és sok-sok egyéb anyagcsere funkció vagy az élsportolók teljesítménye is a beleinkben élő jótékony baktériumok hatásaival összefügg.
Bár a legtöbb ember ezzel tisztában van, valamilyen oknál fogva mégsem jut hozzá, vagy nem elegendő mennyiségben a szükséges vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz, vagy ha igen azok csak korlátozottan tudnak hasznosulni.
A kombinált élőflórás készítményeinkkel, a legfrissebb élőflórával kapcsolatos kutatási eredményeket alapul véve ebben szeretnénk mi segítséget nyújtani.
Működésünk lényege, hogy egyedülálló konstrukcióban kínáljuk termékeinket, biztosítva ezzel, hogy fogyasztóink ne csak időszakosan élvezhessék egy- egy étrend- kiegészítő hatását.
Éppen ezért lehetővé kívánjuk tenni, hogy termékeinkkel évre előre biztosíthassák élőflóra, pre-, és probiotikumokkal dúsítva, valamint vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletüket.
A működési modellünk alapja, hogy csak olyan törzsvásárlónktól lehet vásárolni akinek van már saját kártyája, ennek oka ő már rendelkezik terméktapasztalattal, hitelesen át tudja adni az érdeklődő számára a legfontosabb információkat termékeinkről.
Mivel fogyasztóinkon keresztül történik az értékestés, egy speciálisan kialakított törzsvásárlói rendszeren keresztül, így akár üzletileg is izgalmas projektet kínálunk azoknak, akik szeretnek minden külső körülménytől egy stabil partnerrel fölépíteni egy plusz családi bevételt.
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó- Facebook oldala