Kezdőlap Egészség Előzzük meg a bajt, figyeljünk egészségünkre!

Előzzük meg a bajt, figyeljünk egészségünkre!

Támogassuk meg a szív, az érrendszer egészségét. Gyógynövényes termékeink elősegítik a vér előállítását és minőségét.
MIÉRT FONTOS AZ OMEGA 3?
Az Omega-3 zsírsavak bizonyítottan hozzájárulnak a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához, ️a szív megfelelő működéséhez, sőt, a normál vérnyomás fenntartásához is.


Az Omega-3 zsírsavak jótékony hatásai:
🔹️vérzsír csökkentő hatásúak
🔹️gátolják az érbetegségek kialakulását: ️védik az érfalakat, segítenek abban, hogy azok rugalmasak maradjanak
🔹️csökkentik a hirtelen szívhalál kockázatát
🔹️segítenek a gyulladásos folyamatok megelőzésében
A koenzim Q10 általánosan ajánlott, ha szívelégtelenségben, szívizomgyengeségben, magas vérnyomásban vagy szívritmuszavarban szenvedünk. Fontos szerepe van a fogak és a fogíny egészségének karbantartásában, de védi az idegeket és segítségével még a rák és a különböző szívbetegségek is megelőzhetőek.
MIRE JÓ A KUENZIM Q10?
Nem véletlen, hogy csodaszerként beszélnek róla, hiszen növeli az állóképességet, segíti a fogyást és antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat is.
Mióta a tudomány ismeri a koenzimet, azóta tudja, hogy a természetben szinte mindenütt előfordul: minden élőlényben, az egyes táplálékokban és még az olajos magvakban is nagy mennyiségben találkozhatunk ezzel az anyaggal, így természetes pótlása is igen egyszerű. Pótolni pedig nagyon fontos, hiszen az egész szervezet energiával való ellátását ez a koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban.


A Q10-et a szervezetünk 25-30 éves koráig képes önmaga előállítani, de e kor után a szintje hanyatlani kezd, így muszáj pótolni. Hiánya következtében szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás és más betegségek alakulhatnak ki.
A Q10 olyan természetes anyag, mely testünk minden szövetében megtalálható, és szorosan kapcsolódik a sejtekben a tápanyagokból történő energianyerő folyamatokhoz. Hatását a koenzim Q1 fokozza, mert aktiválja az energiatermelés során a Q10-et.Q1 nélkül a Q10 a legfrissebb kutatások alapján nem tud hatékonyan működni, nagyon ritka az ilyen kombináció a piacon, célzottan lett így kifejlesztve.
Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. A hiány megszüntetése után a betegségből történő felépülési folyamat jelentősen lerövidíthető. Kedvező hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében. Az immunrendszer erősítésére is kiváló.
Kutatások feltárták, hogy a Q10 koenzinmek jótékony hatása van a különféle allergiák, az asztma és légúti megbetegedések esetén is. Ugyancsak alkalmazzák az agyműködés rendellenességeinek kezelésében, ha ezek az anomáliák skizofréniával és Alzheimer-kórral függnek össze. Jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is, továbbá elhízás, sclerosis multiplex, foggyökér betegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében.
A termék természetesen tartalmazza az elmaradhatatlan élőflóra komplexet, amely segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.
Jó egészséget mindenkinek! Kérdés esetén hívj bátran: +36 30 3162443
Medium-term Product Cardiovascular Protection + Inulin + élőflóra étrend-kiegészítő
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó- Facebook oldala