Kezdőlap Karrier Érték- és minőség díj 🏆 Legjobbnak lenni, a legjobbak között.

Érték- és minőség díj 🏆 Legjobbnak lenni, a legjobbak között.

Az Érték és Minőség Nagydíjat – volt Magyar Termék Nagydíj – 2018-ban és 2019-ben is sikeresen megpályáztuk, és 18 termékünk nyerte el ezt az állami elismerést, melyet a Magyar Parlamentben vehettünk át.
Ez egy olyan társadalmi- és szakmai díj, aminek pályázati dokumentációját látva hihetetlen előkészítés előzte meg: a több száz oldalas dokumentum taglalja a teljes gyártástechnológiát, a termék innovációját és sokrétű pályázati feltételeknek vállalatunk maradéktalanul megfelelt. Egy független szakmai bizottság döntött a nyertesekről, ezért különösen büszkék vagyunk az elnyert minősítésre!
“…A pályázat kiíróinak megfogalmazása alapján ˝az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. Az odaítélt védjegy használatát a kiírók rendszeresen ellenőriztetik, ezzel is garantálva a folyamatos minőségi színvonalat a felhasználók valamint a fogyasztók felé.”
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó- Facebook oldala