Kezdőlap ÉT-TRENDEK Hűsítő finomságok a MyThai-ban

Hűsítő finomságok a MyThai-ban

Itt a nyár! Jöhetnek a frissítő és hűsítő finomságok! Japán és thai sörök, jeges kávék, autentikus thai és koreai finomságok, ízletes ázsiai fagylaltkelyhek és még sorolhatnánk azt a sok-sok különlegességet, melyet Kecskeméten a MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bárban fogyaszthatunk el.

A Vacsiközben található étteremben a különböző ázsiai kultúrák konyhaművészetét ötvözik, a vendégek Japán, Korea és Thaiföld izgalmas, eredeti ízeiből válogathatnak. Az éttermet – családi vállalkozásban – Váradi Krisztina kecskeméti sushi séf és férje, a koreai származású Lee Moonsu vezeti.

Az Ázsia autentikus ételeit és italait kínáló MyThai mindig tartogat újdonságokat. A vendégek nagy örömére tovább bővül az étlap. Napokon belül megérkezik az új thai szakács, aki a már meglévő autentikus, eredeti ázsiai receptek alapján készült ételek mellett a kínálatot új, saját finomságokkal egészít ki. Ízelítőül elárulhatjuk: kapható majd koreai Bingsu fagylaltkülönlegesség, mely a forró nyári napokon garantáltan hűsítő lesz.

A vendégek helyet foglalhatnak az étterem ízlésesen kialakított belső terében, valamint a hangulatos kerthelyiségében. Emellett az étterem kiváló helyszíne lehet családi és baráti rendezvényeknek, és vállalják az ételek kiszállítását is.

Az étlap bőséges, érdemes végigböngészni és megkóstolni a különböző húsos, vegetáriánus és gluténmentes ázsiai finomságokat. Ázsia autentikus, nagy múltú ételeit az étterem kiváló – külföldön képzett – séfekből álló csapata készíti el kizárólag minőségi alapanyagokból.

A japán finomságokból kiemelhetjük a sushikat, köztük a jellegzetes makikat és nigiriket, valamint a japán stílusú bento-t, bibimpabot. A koreai ételek között a legnépszerűbbek a csípős Bulgogi különlegességek és a kimbap, míg a thai finomságok között a Pad Thai és a csípős savanyú leves tartozik a legkeresettebbek közé.

Az étlapról nem hiányozhatnak az ázsiai desszertek sem. A vendégek többféle mochiból és fagylalt különlegességekből választhatnak.

S ezek valóban csak ízelítőül szolgálnak, hiszen hosszasan sorolhatnák az ázsiai konyha remekeit, melyeket a MyThai szakácsok elkészítenek.

Az itallapon kiemelt helyet kapnak az ázsiai alkoholos italok. Japán csapolt söröket – Asahit és Kirin Ichibant –, valamint thai Chang sört kínálnak, ezeken kívül japán és koreai, rizsből készült alkoholok, sakek és soju is rendelhetők. A sörök elvitelre is kérhetők.





                

                
                


A MyThai csapata – a megfelelő egészségügyi előírásokat betartva – keddtől vasárnapig várja vendégeit! Nemcsak az ázsiai konyha szerelmeseit, hanem a kísérletezgetőket, az ínyencségeket kedvelőket, és azokat, akik egyszerűen csak kíváncsiak Ázsia autentikus ízeire.

Elérhetőség

MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár

Kecskemét, Futár utca 1.

Tel.:06-76/448-292

www.mythaikecskemet.hu

(Bankkártya és Szépkártya elfogadás)