Kezdőlap Kecskemét Ilyet még nem láttál!

Ilyet még nem láttál!

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér versenyzői az Asztalitenisz Női Extra Liga FinalFourban, 2020.06.28-án 11,00 órakor meccset játszanak az M4 Sporton. 

Ujhidy Tibor elnök: Egész versenyévadban erre vártunk, ezért küzdöttünk. Bekerülni a csapatbajnokságban a legjobb 4 közé, majd ott érmes helyezést elérni. 3. helyen jutottunk be úgy, hogy csak a Budaörstől és az Erdérttől kaptunk ki. Külön öröm a nagy média figyelem, amely alapján vasárnap az elődöntőket, hétfőn a helyosztókat is élőben megtekinthetik az érdeklődők. A sorsolás „nekünk kedvezett”, hiszen a tavalyi bajnokkal, a Budaörssel játsszunk a döntőbe jutásért. Az M4 Sport azért döntött a mi meccsünk közvetítése mellett, mert a két csapatban három tokiói olimpiára kvalifikált versenyző játszik, illetve versenyzőik jónéhány Európa bajnoki és számtalan magyar bajnoki éremmel rendelkeznek. A Perger, Nagyváradi, Surján, Fazekas, Lovas versenyzőkkel felálló együttessel szemben az AleksandraMojsilov, Drabant Anita, Füle Kata, Szvitacs Alexa, Márkus Enikő versenyzőkből kiválasztott kecskeméti csapat veszi fel a küzdelmet. Azt kértem a játékosainktól, eredménytől függetlenül úgy jöjjön le az egész csapat a pályáról, hogy minden tagja jól érezte magát, mert mindent megtett a győzelemért.Hajrá Csajok, hajrá Spari!

Találkozunk a képernyő két oldalán először 2020.06.28-án (vasárnap) 11,00 órakor azM4  Sporton.

Média megjelenések:

                    M4 Sport:https://mediaklikk.hu/m4-elo    

  • Események a MOATSZ honlapon követhetők:
https://asztaliteniszezz.hu/final-four-2020-informaciok/?fbclid=IwAR25_s1S2zJxitcdWsVEqq73BvaTzK-_KHSi9bric8DecpYCdQBIHhafTys