Kezdőlap Események Keretet hirdetett a HÉP-KRC

Keretet hirdetett a HÉP-KRC

Csütörtök délben sajtótájékoztatót tartott a HÉP-KRC férfi röplabda csapata a Messzi István Sportcsarnokban. Az eseményen bejelentették a 2020/2021-es bajnokság keretét, valamint a legfontosabb változásokról is beszámoltak.

Április elején lezárták a férfi röplabda bajnokságot, május 20-án pedig megkezdte a következő szezonra a csapat kialakítását a Kecskeméti Röplabda Club.

A csapatnak két távozója van, Pesti Marcell Szlovéniában, Gacs Dániel a Kistext gárdájánál folytatja pályafutását. A 13 fős keretbe érkezett Kaszap Tamás, aki tavaly egy egyiptomi csapatnál szerepelt, Gebhart Norbert a MAFC csapatától, Gacs Dániel pozíciójára egy Belarus center, míg a feladó átlónk helyére egy Brazil játékos érkezik. A keret tagja lesz még a Kaposvárról érkező Nagy József is, aki hosszú távra tervez a hírös városban.

– A csapat három éve próbál leigazolni, de eddig nem jutottunk közös megegyezésre, mindig a Kaposvárt választottam – mondta Nagy József . – Most úgy éreztem, hogy meg kell tennem egy lépést, és úgy döntöttem, hogy eljövök Kecskemétre, kipróbálom itt magam.

Hozzátette, szeretne döntőt játszani a magyar kupában és a bajnokságban is, így mindent megtesz, hogy ezt elérje.

Augusztusban kezdi meg az alapozást a klub, a Hírös Kupát idén is megrendezi az egyesület, melyen a MAFC és a Brno is részt vesz, majd a cseh klubhoz látogat egy edzőmérkőzésre a KRC.

A vezetőség azt is bejelentette, hogy a 2020/2021-es szezonban a hazai mérkőzésekre ingyenes lesz a belépés. A bajnokság szeptember 18-án kezdődik. A Kecskemét hazai pályán kezdi meg a szereplést, szeptember 19-én szombaton 17 órától a Pénzügyőr együttesét fogadják a Messzi István Sportcsarnokban.

Forrás: Hiros.hu ARM:Fotó