Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kiváló minőségű termékek a Termelői bolt kínálatában

Kiváló minőségű termékek a Termelői bolt kínálatában

Dóka Zsolt több mint 10 éve tevékenykedik őstermelőként és a hús illetve tejtermékek készítése mellett a több lábon állás jegyében 3 éve nyitotta meg Kecskeméten, a Széchenyiváros frekventált részén igényesen kialakított Termelői boltját. A vásárlók körében töretlen népszerűségnek örvendő üzlet minden igényt kielégítő kínálatban mindig gasztronómiai élményt jelentő, kiváló minőségű termékeket prezentálnak a vevők számára.

Több mint 10 évvel ezelőtt tejfeldolgozással, túrókészítéssel kezdtük a tevékenységet, majd húsfeldolgozással bővítettük a vállalkozás profilját. Következő lépésként megnyitottuk a Termelői boltot annak érdekében, hogy legyen egy fix piac, ahol a saját termékeinket értékesíthetjük.

Legnépszerűbb termékeink közé tartozik a saját készítésű kolbász, sonka, szalámi, szalonna, zsír, és egyébként az értékesített termékeink mintegy 60 %-át teszik ki a húskészítmények. A saját készítésű hús és tejtermékek mellett száraztészta, lekvár, méz, édesség, jégkrém is szerepel a folyamatosan bővülő palettán. Az üzletben elsősorban a saját termékeink értékesítése van előtérbe helyezve, de természetesen más őstermelők termékei is megtalálhatóak nálunk. A vállalkozás filozófiájához tartozik, hogy igyekszünk a hozzánk hasonló más őstermelők termékeit is bevonni a bolt kínálatába.

A folyamatosan növekvő ügyfélkörben fontos szerepet játszik a vállalkozás vezérelve: a boltot igyekszünk úgy telerakni áruval, hogy ha betér a vásárló, a roskadozó polcok látványa miatt szinte kényszert érezzen a vásárlásra. A sikeres működés érdekében folyamatosan újabb termékekkel bővítjük a palettát, a forgalom-növekedésnek köszönhetően pedig a közeljövőben a jelenlegi heti 3és fél munkanapot szeretnénk 5 és fél naposra bővíteni.

Az üzlet egyik specialitását az általunk előállított túró kínálata jelenti, mert a környéken senki nem készít hasonló terméket. Ez tulajdonképpen egy hibrid termék, amely gyártásánál a hagyományos és az ipari technológiát ötvözzük.  Az eljárás során a nagyüzemek által is használt oltót használjuk, valamint hőkezeljük a felhasznált tejet, így 10 nap lesz a termék szavatossága.

Hosszabb távlatokban előre tekintve szeretnénk a kereskedelmi vonalat megerősíteni, itt elsősorban a fűszerek területén bővítenénk a palettát, valamint a jövőben többféle sajtot kínálnánk vásárlóinknak.  

Termelői bolt

Kecskemét, Akadémia krt. 29.