Kezdőlap ÉT-TRENDEK Nagy sikernek örvendenek a Monarchia Rétesház finomságai

Nagy sikernek örvendenek a Monarchia Rétesház finomságai

A belváros szívében (a Szalagház mögött) lassan féléve működik a Monarchia Rétesház, amely a nyitás óta első osztályú fogadtatással, és kiváló minőségű rétesekkel áll vásárlói rendelkezésére. A Monarchia Rétesházban készített rétesek lenyűgöző ízvilágát elsősorban az egyedi receptúra, a kitűnő alapanyagok használata és a gondos kivitelezés határozza meg. Jankovics-Csomós Éva tulajdonos számolt be az üzlet működéséről.

„Jelenleg 13 féle rétest – meggyes, mákos, mákos-meggyes, túrós, málnás-túrós, barackos-túrós, mangós-túrós, vaníliás-túrós, almás, almás-diós, málnás, szilvás, káposztás – kínálunk vendégeink számára.”

A Rétesház nyitása óta rengeteg pozitív visszajelzés érkezett hozzánk, s ennek köszönhetően kezd kialakulni a stabil törzsvásárlói körünk. A hozzánk érkező vásárlók elsősorban a hagyományos ízeket keresik, de nagyra értékelik, hogy mennyire figyelmes és előzékeny kiszolgálásban részesülnek. Minden tekintetben a kiváló minőség a legfontosabb számunkra, ezért az üzletben a hagyományok tiszteletét, a kiváló ízek harmóniájával ötvözzük.

Réteseink és egyéb házi kézműves süteményeink mesterséges anyagok felhasználása nélkül, kizárólag természetes, adalék-és tartósítószer-mentes alapanyagokból készülnek, ezáltal érve el a sokak által kedvelt házias ízt, mely réteseink alapvető jellemzője. Tésztáink leveles, ropogós állagát többszöri kézzel történő nyújtás és számtalan hajtogatás után érjük el. Réteseink tölteléke valódi túróból, mákból és gyümölcsből készül, ezért olyan egyedi és összetéveszthetetlen az ízük.

Jelenleg 13 féle rétest – meggyes, mákos, mákos-meggyes, túrós, málnás-túrós, barackos-túrós, mangós-túrós, vaníliás-túrós, almás, almás-diós, málnás, szilvás, káposztás – kínálunk vendégeink számára. Legnépszerűbb termékünk a málnás-túros és mangós-túros rétes. Üzletünkben a helyszínen az igényeknek megfelelően sütjük termékeinket, hogy lehetőség szerint mindig friss, ropogós rétesekkel várjuk betérő vendégeinket. Az üzlet kínálatát az aprósütemények széles választéka teszi teljessé.

A Monarchia Rétesházban készített rétesek lenyűgöző ízvilágát elsősorban az egyedi receptúra, a kitűnő alapanyagok használata és a gondos kivitelezés határozza meg.

Az üzletünkben nemcsak helyben fogyaszthatóak a rétesek, hanem lehetőség van nagyobb mennyiségű megrendelések teljesítésére is, így egyetlen esküvő, családi vagy vállalati rendezvény vendégeinek sem kell kedvenc rétesük nélkül maradniuk! Mindenkit szeretettel várunk folyamatosan megújuló finomságainkkal az üzletünkben.

Monarchia Rétesház

Kecskemét, Nyíl u. 4.

Rendelés felvétel: 06-76/454-465

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8-17

                       Szombat: 9-13

FB: https://www.facebook.com/monarchiakecskemet/