Kezdőlap Kiemelt Recseg? Ropog? Fáj? Nem mozog? Vagy túlságosan is? Régóta, vagy épp csak...

Recseg? Ropog? Fáj? Nem mozog? Vagy túlságosan is? Régóta, vagy épp csak nekikezdett? VISSZAADJUK A MOZGÁS ÖRÖMÉT

Az Egészség kuckóban személyre szabottan, a problémának megfelelően és OKRA hatóan állítjuk össze a kezelés sorrendjét, hogy a beteg fájdalmai enyhüljenek az izmok ellazuljanak.
Denevérpad olyan gyógyászati segédeszköz, mely széles körben teszi lehetővé a gerincízületek kíméletes széthúzását, ezáltal levéve a porckorongokra nehezedő mindennapi nyomást. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, így az izmok ellazulnak feszültségük csökken.
A kezelés folyamata eredményezi az ízületi folyadék gyors visszaáramlását miközben a porckorongok belsejében létrejött vákuum hatás a kiboltosulásokat, sérvesedéseket húzza vissza. A legtöbb leépülési folyamatért a gerincre nehezedő természetes nyomás tehető felelőssé, így a nyújtáskor jelentkező ellentétes irányú erőhatás ezeket is eredményesen képes visszarendezni.
Alkalmazási terület Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagy-ízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A Denevérpad használata is ezeken a területeken a leggyakoribb.
Nagyszerűen alkalmazható:
• Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
• Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
• Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
• Gerincferdülés kezelésére
• Csigolyaelcsúszásra (az elcsúszás mértékétől függ)
• A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
• Egyéb kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére
• Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
• Enyhíti a visszeres panaszokat
• Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere-folyamatokat
• Segít megszüntetni a kis-ízületek fél-ficamait

A Denevérpad mellett MASSZÁZZSAL segítjük a letapadt izomzat tónusát. Tulajdonképpen a legkedveltebb gyógyító eljárás. Egy jó masszázs fokozza a sejtek anyagcseréjét, segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, serkenti a vér- és nyirokkeringést, fájdalomcsillapító hatású, javítja az ízületek mozgását.

Acu-Tape, Kinesio-Tape szalagozás
Hatásmechanizmus A szalagot felragasztjuk a bőrre (csak a tökéletes kivitelezéstől várható el hatás !!), ennek köszönhetően az alatta futó izmok a test mozgása során a rugalmasan rögzített bőr alatt fognak elcsúszni. Ez az egyébként természetes jelenség a nyirokkeringés egy test által indukált masszázsa, mely a nyirokkeringés fennmaradását, a nyirok keringésbe való visszakerülését biztosítja. Az ragasztás során a rugalmasan rögzített, feszített bőrfelület egy fokozott nyirokmasszázst kap, ezen felül olyan receptorok kapnak állandó ingerlést, melyek a szervezet természetes fájdalomcsillapító-rendszerét aktiválják. A szövetek a kötés alatt is mozogni tudnak, hiszen a szalag rugalmas, tehát a mozgás által a szövet természetes gyógyulási folyamata gyorsul. Ahol gyulladás található, ott a szövet gyulladáscsökkentő folyamatai is lényegesen rövidebb idő alatt folynak le.
Milyen módon hat az ízület-, izom- és meridián-ragasztás?
Fájdalomcsillapítás – Izomtónus szabályozása (túl feszes vagy túl laza izomzat esetén) – Pszichovegetatív zavarok megszüntetése – Immunstimulálás, immunserkentés a kezelés helyszínén – Gyulladáscsökkentés a kezelés helyszínén – Duzzanatok gyors csökkentése a nyirokkeringés serkentésén keresztül – Vérkeringés serkentése a kezelt területen
MILYEN PANASZOKRA
Krónikus, régen tartó panasznál, csípőízületi kopás, gerincsérves hátfájdalmak, előreeső vállak, görbe testtartás, gerincferdülés. Izomgörcs, hegek, stb.
Akut sérülés, megütötte magát, véraláfutás, térdre esett. Törés ficam, részleges szakadás esetén orvosi ellátás után a gyorsabb gyógyulást segítve. Véraláfutás, duzzanatok, ödémák. Sport sérülések, stb.
Egészség kuckó Kecskemét Klapka u. 10/A. Bejelentkezés: +36 30 269 6591 +36 30 3162443

Forrás: Egészség kuckó – Facebook oldal