Kezdőlap Fejlesztés Új bemutatótermet nyitott a H&H Klíma

Új bemutatótermet nyitott a H&H Klíma

Kecskeméten, a Budai úton új telephellyel bővült a H&H Klíma. A tulajdonosok, Haraszti Roland és Haraszti Árpád, valamint csapatuk másfél évtizede vállalja lakossági klímák szerelését és karbantartását, valamint ipari létesítmények hűtési és fűtési megoldásait.

A H&H Klíma szolgáltatási palettája az évek alatt folyamatosan bővült, magas minőségben kiszolgálva a vásárlói igényeket, felhasználva a legújabb környezetvédelmi technológiákat. Míg korábban a lakossági klíma értékesítése és szerelése volt a meghatározó, mára ugyanolyan fontos szerepet kap vállalkozáson belül az ipari megrendelők kiszolgálása. Így a lakossági klímán túl a szolgáltatási kört a folyadékhűtők, VRV rendszerek, technológiai hűtés, Fan-coil, napkollektorok, légtechnika és a hőszivattyús rendszerek teszik teljessé.

A kecskeméti cég ma már nemcsak a megyeszékhelyen, hanem a megyében, sőt a fővárosban is jól ismert és keresett. A növekvő vásárlási igényeket figyelembe véve döntött úgy a vállalkozás, hogy tovább bővül. A napokban nyitotta meg Kecskeméten az új telephelyét, így immár két helyen, a Kőhíd utcán és a Budai úton várja megrendelőit, partnereit.

– Új kétszintes telephelyünk kettős funkciót tölt be: egyrészt új, nagyobb bemutatótermünkben, műszaki üzletünkben az általunk forgalmazott klímák és hőszivattyúk szélesebb köre megtekinthető. Másrészt hamarosan nagykereskedelmi egységként is piacra lépünk, hogy még nagyobb piaci részesedést érjünk el. Ehhez minden adott az új telephelyünkön, mely frekventált helyen, jó parkolási adottságokkal bír – jegyezte meg Haraszti Roland tulajdonos.

A H&H Klíma az elmúlt 15 évben folyamatosan bővítette kereskedelmi partnereinek számát, ennek köszönhetően jelenleg klímakínálatukban többféle árfekvésű és minőségű berendezés kapható: Sinclair, RCool, Panasonic, Mitsubishi, LG és Bosch. A klímák szerelését Kecskeméten, és annak 60 kilométeres körzetében vállalják. Jelenleg másfél-kéthetes átfutási idővel biztosítják a klímák beszerelését.

A cég ipari megrendelőinek száma is folyamatosan emelkedik, Kecskemét mellett számos üzleti partnerük Budapesten található. Jelenleg húszfős csapattal dolgoznak, az ügyfelek maximális elégedettségére.

A klímák forgalmazása és szerelése mellett hat éve hőszivattyúk telepítésével és gyártásával is foglalkoznak. A Panasonic levegős hőszivattyúk után néhány éve megkezdték H&H márkanévvel saját geotermikus hőszivattyúk gyártását is. Az új telephelyen a saját hőszivattyújuk megtekinthető működés közben.

A H&H Klíma csapata hétfőtől szombatig várja az érdeklődőket.

Kecskemét, Kőhíd utca 28.

Tel.: 06-76/611-133

nyitva tartás: H-P: 8-17 óráig, Szo.: zárva

Kecskemét, Budai út 159.

nyitva tartás: H-P 9-18 óráig, Szo 8-13 óráig

www.hhklima.hu