Kezdőlap Kiemelt A Városrendészet újabb sikert ért el az illegális hulladéklerakás elleni küzdelemben

A Városrendészet újabb sikert ért el az illegális hulladéklerakás elleni küzdelemben

Július 22-én lakossági bejelentés érkezett a Kecskeméti Városrendészethez, mely szerint a Búzaszentelő utcában ismeretlenek nagy mennyiségű illegális hulladékot helyeztek el. A közterület-felügyelők a szemét átvizsgálása során a hulladékot lerakó személy kilétére utaló dokumentumokat találtak. A beazonosítást követően a városrendészek felkeresték a hulladék tulajdonosát, aki megbánta és vállalta tette következményeit.

A mai nap folyamán az illegális hulladék tulajdonosa arról tájékoztatta Dr. Német Zsoltot, a Városrendészet intézményvezetőjét, hogy a szemetet elszállította a közterületről, valamint bemutatta a hulladékudvar mérlegjegyét.

Dr. Német Zsolt továbbra is arra kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladéklerakók megszüntetése, felszámolása közös érdekünk. Amennyiben illegális hulladéklerakást észlelnek, ha illegális hulladéklerakót érnek tetten, ha járműről történik az elhelyezés, írják fel a rendszámot, lehetőség szerint fényképezzék le a hulladékot lerakó személyt és hívják a Kecskeméti Városrendészetet a 20/621-5599-es számon.