Kezdőlap Egészség BA Hairstyle – Gyönyörűen kialakított belső tér várja a vendégeket

BA Hairstyle – Gyönyörűen kialakított belső tér várja a vendégeket

A frekventált helyen található, csodálatosan és különlegesen kialakított belső térrel rendelkező BA Hairstyle fodrászszalon tulajdonosával, Bodri Andreával – aki 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve, álmait megvalósítva, folyamatosan tanulva, szívvel-lélekkel végzi munkáját – beszélgettünk a kezdeti kihívásokról, a vírus utáni életről, valamint a jövőbeli terveiről.

„A vírus okozta járványhelyzet miatt halasztásra kényszerült a hivatásom oktatási része, amit remélhetőleg majd ősszel bepótolhatok. Összesen egyetlen hétig nem dolgoztam, szerencsére a járvány ideje alatt is folyamatos igény volt a szolgáltatásaimra, olykor alkalmazkodva az akár munkaidőn kívül eső felkérésekhez is.

Valamennyi frizurát szívesen készítem el, legyen szó hosszú, vagy rövidebb fazonról, festésről, vagy alkalmi (esküvői) hajviseletről, utóbbit akár smink felrakásával együtt. Ebben rugalmas vagyok, örömmel tölt el, ha vendégkörömből kerülnek ki a menyasszonyok, hiszen a munka is gördülékenyebben megy közelebbi ismerősökkel.

Eleinte kihívást jelentett beindítani a szalonomat, hinni magamban és abban, hogy sikerülhet az álmaim megvalósítása. Büszkén tekintek arra, hogy az elmúlt másfél évtized során felépíthettem a jelenlegi karrieremet. A továbbiakban is törekszem mindenféle új rutin elsajátítására, megfigyelek minden mai innovációt, szeretek friss anyagokkal dolgozni, és kipróbálni azokat. Reményeim szerint ez a fejlődés egy véget nem érő folyamat lesz, ami életben tartja a vállalkozást.

Az üzletem a gyönyörűen kialakított belső tér mellett a családis légkör miatt nyújt otthonos, különleges érzést vendégeim számára. Fontosnak tartom, hogy valamennyi vendégemmel személyes kapcsolatot ápoljak, sokukra családtagként tekintek, a lelkemben többen is kivételes helyet foglalnak el.”

BA Hairsytle

Kecskemét, Széchényi tér 14.

Telefon: 06 30/974-90-38

Facebook:BA Hairstyle – Bodri Andrea