Kezdőlap Kecskemét Bajban lévő férfinek segítettek a közterület-felügyelők

Bajban lévő férfinek segítettek a közterület-felügyelők

A Kecskeméti Városrendészet közterület-felügyelői kiemelt figyelmet fordítanak többek között a hozzájuk forduló, közterületen bajba jutott, vagy segítségnyújtásra szoruló emberek megsegítésére.

A szombati nap folyamán szolgálatot teljesítő közterület-felügyelők a Nagykőrösi utcában észlelték, hogy egy férfi behunyt szemmel, a falnak támaszkodva ül a földön, egy feltöltés előtti munkagödör mellett. A Kecskeméti Városrendészet munkatársai észlelték, hogy a férfi esetlegesen bajban lehet, ezért a segítségére siettek, megpróbálták felébreszteni. Mikor segédségükkel a férfi öntudatához tért, a lábait fájlalta, ezért a városrendészek mentőt szerettek volna hívni hozzá, de ezt a férfi határozottan elutasította.

Elmondta az intézkedőközterület-felügyelőknek, hogy hajléktalan, és a hajléktalanszállóra szeretne eljutni. Mivel felállni önállóan nem tudott, így a városrendészek segítettek neki ebben, és azonnal felvették a kapcsolatot a Máltai Szeretetszolgálat munkatársaival, akik gondoskodtak a férfi további ellátásáról.