Kezdőlap Állati Baromfira jó ár, kiszállítva is!

Baromfira jó ár, kiszállítva is!

A kecskeméti Chicken Foodnál a friss csirke-, tyúk- és kakashús kiszállítása egyre népszerűbb a vásárlók körében. A járványhelyzet idején indították útjára új szolgáltatásukat, de állandóra tervezték, így ezekben a napokban is bárki rendelhet a friss vágásokból, másnap pedig otthonában vagy munkahelyén átveheti.

A Chicken Food neve jól ismert Kecskeméten és környékén, egyet jelent a friss és jó áron kapható baromfihússal. A feldolgozó üzemből naponta szállítják a friss árut az üzletekbe, melyet közvetlen előtte dolgoztak fel. A kiszállítást pedig két hűtőautóval végzik.

A baromfifeldolgozó üzemet 2004-ben a Héjjas család alapította meg Kecskeméten. Kezdetben Héjjasné Erzsi „mama” munkáját fiai segítették, mára pedig már az unokák is a csapatot erősítik.

A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre. A cég fő profilja a csirke, tyúk és kakas vágása, majd azok friss, előhűtött áruként történő értékesítése egyben, illetve darabolva saját mintaboltjaikban, és néhány hónapja már kiszállítva is. Emellett az üzletekben kapható még liba-, kacsa- és pulykahús, partnervágóhidak jóvoltából.

A baromfihúsokat „Baromfira jó áron” értékesítik, mint azt mottójukban is megfogalmazták. Ez köszönhető annak, hogy saját üzemükben vágják, dolgozzák fel és készítik elő az árut. A cég 100 százalékban magyar tulajdonban van, és 100 százalékban magyar húst kínál vásárlóinak.

Az elmúlt 16 év alatt folyamatosan bővült az üzem, korszerűsödött a technológia. A vágó-és daraboló üzem mellett feldolgozó üzem is helyet kapott. A vállalkozás nagyon szép fás, virágos környezetben lett kialakítva, melynek gondozását mai napig Erzsi „mama” felügyeli és végzi. 

A Chicken Food márkanév alatt az évek alatt folyamatosan bővült a saját bolthálózatuk, jelenleg kilenc üzletben fogadják a vásárlókat, Kecskemét több pontján, valamint Lajosmizsén, Tiszakécskén és Kiskunfélegyházán.

A cég profilját ez év tavaszán bővítették kiszállítással, mely már régóta tervben volt. A járványhelyzet adta a lehetőséget, hogy útra indítsák. Gyorsan népszerűvé vált, a vásárlói kör folyamatosan bővül. A családi megrendelések mellett munkahelyekre is szállítanak, ahol a dolgozók közösen adják le rendeléseiket, és mindenki saját blokkal ellátott kis csomagban kapja meg a termékeket. A húsokat a megrendelést követő napon, frissen leszállítják Kecskeméten, a környező településeken, és igény esetén távolabbi településeken.

Valamennyi üzletben egyforma áron kapható a friss baromfihús, de kiszállítás esetén sem drágább, ráadásul Kecskeméten 2000 Ft, a környező településeken 3000 Ft felett ingyenes az áru kivitele. A folyamatosan változó akciók a boltokban és a kiszállítás során egyaránt érvényesek.

A Chicken Food újabb profilbővítésekben gondolkodik. Egyrészt mozgóboltokkal szeretné elérni a kisebb településen élőket a megyében. Másodsorban saját bolthálózatát újabbakkal bővítené Kecskeméttől távolabb eső kisvárosokban. Harmadsorban pedig már folyamatban van az új üzemrész kialakítása, ahol előrecsomagolt fűszerezett húsokat készítenek majd, megkönnyítve ezzel az otthoni sütést, és lerövidítve a konyhában töltött időt.

Chicken-Food Kft.

www.chickenfood.hu

Facebook: Chicken Food Kft.

Kecskemét, Ballószög 387.

Kiszállítás: 06-70/677-5900, 06-70/677-9200