Kezdőlap ÉT-TRENDEK Boss Étterem – Magas szintű svédasztalos vendéglátás

Boss Étterem – Magas szintű svédasztalos vendéglátás

2018-ban nyitott meg Solt legfrekventáltabb részén, a Kecskeméti úton a magas színvonalú svédasztalos vendéglátásra specializálódott, gyönyörű környezetben található Boss Étterem, amely hamar népszerűvé vált a vendégek körében. Az éttermet nemcsak a helyi lakosok keresik fel, hanem az átutazó vendégek „Földvár felé félúton” is egyre gyakran térnek be egy fenséges gasztronómiai élmény kedvéért. A még színvonalasabb szolgáltatás jegyében ezentúl menüt is igénybe vehetnek, valamint a megnyíló grill terasz finomságait ugyancsak megkóstolhatják a betérő vendégek.

Magas szintű svédasztalos vendéglátás

A Boss Étterem svédasztalos vendéglőként – amely bőséges, kiváló minőségű étel kínálattal várja vendégeit – funkcionál.  Az étterembe betérve, a belépő karszalagok megvásárlása után 2 órányi korlátlan étel-ital fogyasztásra van lehetősége a vendégeknek. A hagyományos magyaros konyha finomságai mellett különböző nemzetközi specialitások és sütemények is helyet kapnak a pulton lévő kínálatban, amelyet a felszolgálók folyamatosan töltenek. A vendéglőbe betérő gyermekek és 70 év feletti személyek kedvezményes szalagokat is igénybe vehetnek. Elsősorban Soltról és vonzáskörzetéből várják a vendégeket, de nagyon sok átutazóban lévő családot is köszönthettek már az étteremben.

Új szolgáltatások

A Boss Étterem péntektől megnyitja GRILL teraszát, ahol a vendégek széles grill étel választékból is választhatnak ételeket, amelyek szintén a belépő részét képezik. Az étterem teraszán fogják a szakácsok elkészíteni a grill ételeket, s ezekből a finomságokból is csemegézhetnek a vendégek. Hétfőtől pedig napi menüvel – helyben fogyasztásra és elvitelre egyaránt – is várják a betérőket, akik 3-féle opcióból választhatnak. Újdonságot jelent továbbá, hogy kialakítottak egy gyereksarkot, ahol rajzolgathatnak, játszhatnak a gyerekek, amíg a szüleik befejezik az étkezést.

Gyönyörű környezet

A Boss Étterembe betérő vendégek gasztronómiai élményét még kellemesebbé teszi, hogy esztétikus, szép környezetben fogyaszthatják el az ínycsiklandozó finomságokat. A pompás, gondozott zöld övezet látványa már önmagában is felüdülést jelent, de még szebbé varázsolja az összképet az épület melletti tó, amelyre pazar kilátás nyílik az étterem teraszáról. A megnyugtató miliőbe akár csak egy hűsítő italra vagy kávéra is érdemes betérni. Fontos megemlíteni, hogy hatalmas parkoló áll a vendégek rendelkezésére, akik így kényelmesen leparkolhatnak az autóikkal az étterem előtt.

Ideális rendezvény helyszín

A Boss Étterem kiválóan alkalmas családi, baráti, céges rendezvények vagy akár esküvők lebonyolítására is.  Az összesen 270 fő – fedett terasz/külön terem 62 fő, külső terasz 90 fő, földszint 70 fő, emelet 48 fő – befogadására kialakított épület már számos jeles ünnepnek biztosított helyet. Rendezvények szervezésével kapcsolatban kérje személyre szabott árajánlatát!

Boss Étterem

Solt, Kecskeméti út 39/C

Tel: 06-20/323-32-33

Nyitva tartás:

H-Szo: 11:00-21:00

V: 11:00-19:00