Kezdőlap Karrier Centrál Papírbolt – ahol a vásárló áll a középpontban

Centrál Papírbolt – ahol a vásárló áll a középpontban

Gárgyán Tibor több éves sikeres nagykereskedelmi tevékenység után régóta dédelgetett álmát valóra váltva tavaly augusztusban nyitotta meg Kecskemét központjában a kiskereskedelmet ellátó, mintegy 170 négyzetméteres Centrál Papírboltot. A kiváló minőségű árut kínáló, széles termékpalettával rendelkező üzlet teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeket, ugyanis gyorsan beépülve a köztudatba, hamar népszerűvé vált a vásárlók körében.

Utólag visszatekintve is kiváló döntésként értékelem, amikor létrehoztam a webshop áruházat, mert egyre inkább az online értékesítés felé kezdett eltolódni ez a szegmens, de mégis az volt a legfőbb vágyam, hogy egy kiskereskedelmi üzletet is működtethessek.

Rendkívül széles termékpalettával állunk vevőink rendelkezésére, és a boltban a tradicionális papír-írószereket keresők mellett a kreatív hobbit űzők, valamint művészi vénával megáldott vásárlóink is kedvükre böngészhetnek a termékek között. A nyár folyamán inkább a rajzeszközöket – vízfestéket, temperát, zsírkrétát – vásárolják a gyerekek, de rengeteg terméket értékesítünk gyöngyökből, ékszerkövekből, krepp papírokból, és gumilapokból egyaránt.

A Centrál Papírbolt működésében a következő fontos mérföldkövet jelentheti, ha a különböző helyi vállalkozások körében is ismertté válik, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk számukra. A cégek részére teljes ellátást nyújtunk, iratrendezéstől kezdve az archiváláson keresztül a nyomtatási kellékanyagok beszerzéséig mindenben számíthatnak ránk.

Megérkeztek üzletünkbe a 2020-as, a legújabb trend szerinti dizájn elemekkel díszített iskolaszerek – iskolatáskák, tolltartók, tornazsákok –, amelyekre különböző akciókat kínálunk, melyekről érdemes a Centrál Papírbolt weblapjáról illetve facebook oldaláról tájékozódni.

Centrál Papírbolt

Kecskemét, Kápolna utca 3. (volt Club Centrál felett)

Tel.: 06-30/683-55-63

Nyitva:

H–P: 7–18 óráig

Szo: 9–13 óráig

www.papir-boltok.hu