Kezdőlap Események Családi programok a szombati Széchényivárosi kispiacon

Családi programok a szombati Széchényivárosi kispiacon

Július 11-én szombaton, a Széchényivárosi kispiac több okból kifolyólag is tartogat majd meglepetést a kilátogató érdeklődőknek.

Ismét kezdetét veszi a baba, felnőtt, új és használt ruházat, játékok, mesekönyvek és egyéb csecsebecsék börzéje, melynek helyszíne a Széchényivárosi kispiac csarnoka lesz.

Mint már megszokhatták, most is, mint minden szombaton, kedvükre válogathatnak a trendi cipők színes választékában.

Több népszerű kézműves összefogásának köszönhetően, népies díszítésű és hangulatú mézeskalácsokkal, gyönyörűen horgolt ajándéktárgyakkal, bőrből készült használati és dísztárgyakkal, különleges pontfestő technikával készített alkotásokkal is találkozhatnak.  A kézművesek itt nem csak bemutatkoznak, de annak, akit érdekel, betekintést engednek szakmájuk rejtelmeibe is.

Jó hír az ásványok szerelmeseinek, a piacon majd kedvükre válogathatnak szervezetük állapota, horoszkópjuk, vagy éppen szimpátiájuk szerint a gyógyító ásványok között.

Összefogásuknak köszönhetően bővül és színesedik a Széchényivárosi kispiac szombati kínálata. Nem mellékesen méltán foglalhatja el otthonaikban egy-egy alkotásuk a számukra kiválasztott kitüntető helyet.

A méltatlankodó gyomor megnyugtatására pedig nyalánkságok, finom harapnivalók, friss gyümölcsök szolgálnak majd.

Minden hónap második szombatján 7.00-14.00-ig kibővült kínálattal várja Széchényiváros és Kecskemét lakosait, a Széchényivárosi kispiac.